MENÜ

Vedat Muriç'ten Avrupa açıklaması: Fenerbahçe'de efsane olmak için buradayım

Süper Lig’in 6’ncı haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe’de Vedat Muriç, 0-0 biten maç ile ilgili yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Her maçta takıma elinden geldiğinin fazlasını vermeye çalıştığını ifade eden Muriç, Avrupa’daki önemli kulüplerin kendisini izlemesi hakkındaki sorulan soruya da cevap verdi.

Vedat Muriç'ten Avrupa açıklaması: Fenerbahçe'de efsane olmak için buradayım

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maç, 0-0 sona erdi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç, oynadığı her maçta takıma elinden geldiğinin fazlasını vermeye çalıştığını söyledi ve “Derbilerin sonucu biraz sıkışık, son senelerde atan kazanır gibi derbiler var. Yanılmıyorsam bu berabere biten 5’inci maç oldu. Buraya 3 puan için geldik, iyi pozisyonlar yakaladık. Sonuç daha farklı olabilirdi bizim açımızdan. Bu oynadığım ilk derbiydi ve takıma elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Uzun yıllar sarı-lacivertli formayı taşımak istediğini vurgulayan Kosovalı forvet, Avrupa’daki önemli kulüplerin kendisini izlemesi hakkındaki sorulan soruya ise şu şekilde cevap verdi:

“Benim için moral motivasyon açısından hoş şeyler. Şu da gerçek ki dünya üzerinde bütün scoutlar her futbolcuyu izliyor, bu çok doğal. Bu benim moral motivasyonumu görmeme neden oluyor. Fenerbahçe’de efsane olmak için buradayım. İnşallah burada uzun yıllar kalıp, adımı şampiyonluklara yazdırmak istiyorum.”

YORUM YAZ