MENÜ

Vedat Muriç ve Vedat Milor'un 'çiğ et' muhabbeti Lazio transferini beraberinde getirdi!

Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç ve ünlü gurme Vedat Milor arasında geçen 'çiğ et' muhabbeti sosyal medya gündemine damga vurdu. Bu sohbet, Vedat Muriç'in Lazio'ya transferini de beraberinde getirdi. İşte ikili arasında geçen o diyalog...

Transfer gündemine damga vuran Fenerbahçe'nin yıldız ismi Vedat Muriç ile ünlü gurme Vedat Milor arasında geçen diyalog sosyal medya gündemini salladı.

Haberin Devamı

Vedat Milor'un ''Time gibi dergilerde gastronomi üzerine yazılar yazan arkadaşım Lydia Itoi’nin gönderdiği bir videoyu paylaşmak istiyorum. İspanya’daki Casa Nicolas’tan. İçini nasıl buldunuz? '' diyerek bir paylaşım yaptı. Ardından Milor, Vedat Muriç'i bu paylaşıma etiketledi.

Vedat Muriç'ten ise cevap gecikmedi. Muriç, Milor'un sorusuna ''Biraz daha çiğ olabilirdi sanki,ne dersiniz?'' şeklinde cevap verdi.

Milor, Muriç'in cevabını alıntılayarak ''Katılıyorum. Bence Lazio gitmenizin asıl sebebi de her eti kuruyana kadar pişirmemiz.'' şeklinde yanıt verdi. Milor'un yanıtı sosyal medya gündemini salladı.

YORUM YAZ