MENÜ

Vedat Muriç ile yollar ayrılıyor mu?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içerisinde bulunduğu durum, transfer ve ikinci yarı hedeflerine dair çeşitli açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un 'Kadromuzdaki bir oyuncuya iyi bir teklif var. Bu teklifi değerlendiriyoruz. Eğer gelen teklifi kabul edersek yerine daha az maliyetli bir futbolcu alabiliriz.' açıklamasının ardından Sarı -Lacivertli taraftarlar bu ismin kim olduğunu merak ediyor. Bu ismin kim olduğunu Fanatik TV'de değerlendiren muhabirimiz Yusuf Dursun, 'Kesin bir isim demek doğru olmaz ancak Vedat Muriç'e gelen teklifler var.'' dedi.

Fenerbahçe, transfer çalışmaların hız kesmeden sürdürürken, hangi isimlerle yolların ayrılacağı merak konusu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Kadromuzdaki bir oyuncuya iyi bir teklif var. Bu teklifi değerlendiriyoruz. Eğer gelen teklifleri kabul edersek daha az maliyetli bir futbolcu alabiliriz.' demesinin ardından Sarı - Lacivertli taraftarlar bu ismin kim olduğunu merak ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'yi yakından takip eden muhabirimiz Yusuf Dursun bu ismin kim olabileceğini Fanatik TV'de değerlendirdi. Yusuf Dursun, 'Kesin bu oyuncu dersek yanıltmış oluruz. Benim bildiğim kadarıyla Vedat Muriç olabilir, kendisine teklifler vardı. Bu isim o mu acaba diye düşünüyorum. Ancak bildiğim kadarıyla kendisini satmak istemiyorlar çünkü şampiyonluk yolunda Vedat Muriç'e ihtiyaç var. Gelen teklifler askıya alındı, bekleniyor.' dedi.

YORUM YAZ