MENÜ

Vedat İnceefe: Hayali ön koltuktu sefasını sürsün!

Sosyal medyada yazdığı mesajlarla muhalefet fırtınası estiren Vedat İnceefe, şovuna dün de devam etti: “Tulun otobüsün ön tarafına oturmak istiyordu, sefasını sürsün! Topu görse karakola götürecekler başkan olmasın!”

Vedat İnceefe: Hayali ön koltuktu sefasını sürsün!

Fatih Terim’in ardından görevine son verilen Galatasaray A2 Takımı’nın hocası Vedat İnceefe, sosyal medyadaki olay yaratan mesajlarının ardından yönetim aleyhinde açıklamalar yapmaya devam ediyor. Beyaz TV’ye konuşan İnceefe, söz konusu mesajları görevi bırakmadan önce yazdığını belirtirken, Fatih Terim’e komplo kurulduğunu öne sürdü ve ekledi: “Bülent Tulun’un istediği buydu. Otobüsün ön tarafına oturmak istiyordu. Ellerine geçirdiler. Sefasını sürsün.”

‘Aramış da, bulamamış!’

Futboldan anlayanların başa geçmesi gerektiğini savunan Vedat İnceefe, “Futbol topunu gördüğünde karakola götürecekler kulüp başkanı olmasın. Bu kadar basit. Yok aramış bulamamış da... İnsanın ağırlığı olur. Ağırlığın yoksa başkanlık yapmayacaksın. Bu adam liseli değil ki, liseliler niye destekliyor anlamıyorum” sözleriyle Ünal Aysal’ı hedef aldı. Vedat İnceefe, Juventus maçında Mancini lehine yapılan yorumlara katılmadığını da kaydederek, “İki günde birtakım şeyleri değiştirmiş adam, ne oldu da bu maçta birtakım şeyleri değiştiremedi” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ