MENÜ

..Ve söz Bülent Uygun'da

Menacerlik faaliyetleri yaptığı gerekçesiyle PFDK tarafından 8 maçla cezalandırılan Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şokta...

..Ve söz Bülent Uygun'da

Kararla ilgili Tahkim Kurulu’na başvuracak olan Uygun, “Gerekli evrakı da kendilerine gönderdim. Kapatılmış bir şirket vardı. Ancak, noter tarafından tasdikli hiçbir bağlantım ve ilgim olmayan bir şirket nedeniyle 8 maç ceza almak insanın onur ve gururunu zedeliyor. Hayatı boyunca onuru, namusu ve gururu için yaşayan bir insan olarak çok üzüldüm. Bu kararın tahkimden döneceğini ümit ediyoruz. Gerekli bütün başvurularımı yargıya yapacağım. Vicdanım rahat.

Haberin Devamı

Bu ülkede herkesin beni sevebileceği ümidiyle yaşamadım, ancak bizi sevebilecek ihtimaliyle düşmanlarımızı sevmeye devam edeceğim. Diğerlerinin 4 maç ceza aldığı yerde ben 8 maç ceza aldım” diye konuştu.

Ozan da isyan etti
PFDK’nın ‘menacer futbolcu’ araştırması sonucu 4 maç ceza verdiği oyunculardan olan Mehmet Ozan Tahtaişleyen’den savunma... Hiçbir faaliyette bulunmayan bir şirkette sadece isminin geçmesinden dolayı ceza aldığını belirten Ozan, “Beşiktaş’tan ayrılmamın nedeni de bu değildi. Bonservis bedelimle o dönemde Gaziantepspor’a transfer olmuştum. 40’ın üzerinde milli formayı giymiş bir oyuncuyum ve menacerlik yaptığımın iddia edildiği dönemde de sözleşmesi devam eden TFF’ye kayıtlı bir menacerim var” dedi.

Haberin Devamı

‘Kurban edildim’
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygun olmayan menacerlik faaliyetleri nedeniyle lisansı iptal edilen Rıza Ağacık, “Kurban aranıyordu. O kurban da ben oldum” sözlerini sarfetti. Radyospor’dan Aydın Cingöz’e konuşan Ağacık, “Moralim çok bozuk. Verilen karar çok ağır. Bu cezayı hak edecek, usulsüz hiçbir şey yapmadım. Hukuki süreç içinde ne yapılması gerekiyorsa, yapacağım” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ