MENÜ

Ve Neymar savaşı başladı

Manchester'ın iki yakası da Barcelonalı yıldızın peşinde ve astronomik maaşlar şimdiden konuşulmaya başlandı. Barcelona'nın ise Neymar'ı bırakmaya niyeti yok.

Ve Neymar savaşı başladı

Neymar'ın gelecek sezon Manchester City'yi çalıştıracak olan Pep Guardiola'nın 1 numaralı hedefi olduğu biliniyor.

Manchester United'ın ise onu ne kadar istediği geçen yaz Brezilyalı yıldız için 144 milyon pound (610 milyon TL) ödemeye hazır olduklarında tüm Avrupa tarafından net şekilde anlaşılmıştı.

Babasının açıklamaları...

Neymar'ın babasının geçtiğimiz hafta yaptığı "Onun Barcelona'yla sözleşme yenilemek için hiçbir sebebi yok" açıklaması da Neymar'ı almak isteyen kulüpleri heyecanlandırmıştı.

İngiliz Gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, iki Manchester ekibinin Neymar savaşı şimdiden başladı bile... Ve Neymar transferini -eğer sonuçlanırsa- bitiren kulübün gelecek sezonun Premier Lig'deki en büyük şampiyonluk adayı olacağı belirtildi.

"Neymar, Barça'nın 1 numarası olamaz"

Gazete ayrıca haberdeki yorumunda, Neymar'ın Messi takımdayken hiçbir zaman Barcelona'nın 1 numaralı yıldızı olamayacağını, hatta City'nin bir dönem Messi'yi de istedğini ancak Neymar'ın çok daha "bitirilebilir bir transfer" olduğunu yazdı.

"Guardiola hep onu istedi!"

Haberde ayrıca Guardiola'nın 2013'te Bayern'in başına geçtiği zaman bile kulüp yönetiminden ilk önce Neymar'ı talep ettiği belirtildi. Ancak o dönem oyuncunun Santos'tan Barça'ya transferi sonlandırılmıştı.

Haftada 1 milyon pound


Yaz transfer sezonunda Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmak isteyecek olan iki Manchester takımının Neymar'a haftalık 1 milyon poundluk sözleşme önermesi bekleniyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr




Haberin Devamı
YORUM YAZ