MENÜ

Ve karşınızda Ali Tandoğan

Antalyaspor maçında gol pozisyonunda başına aldığı darbe sonucu kafatasında kırık tespit edilen ve dün Bursa Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edilen Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Ali Tandoğan, basın mensuplarının karşısına çıktı.

Ve karşınızda Ali Tandoğan

Konuşmakta zorlandığını belirten başarılı oyuncu en kısa zamanda sahalara döneceğinin müjdesini verdi.

Haberin Devamı

"Başıma aldığım darbeden dolayı kafatasımda kırık oluşmuş" diyen Ali, kısa süren basın toplantısında şunları söyledi:

"Öncelikle doktorumuza çok teşekkür ediyorum. Ama çok iyi durumda değilim. Konuşmakta zorluk çekiyorum. Ameliyatın çok başarılı geçtiği ve 10 gün sonra koşabileceğim söylendi. Buna çok sevindim. Bursa ve Bursaspor benim için çok önemli. 10 gün sonra antrenmanlara başlayapı tam olarak iyileştiğimde de Bursaspor için yine elimden gelenin en iyisin yapmaya çalışacağım."

BU KADAR SEVİLDİĞİMİ BİLMİYORDUM
Kendisini hastanede birçok kişinin aradığını ve bundan dolayı mutluluk duyduğunru ifade eden başarılı futbolcu, "Federasyon başkanımız, Milletvekillerimiz, hocam, arkadaşlarım aradı. Konuşamadım ama onlar telefondan beni gördüler. Hepsine teşekkür ederim.Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Şu bir gerçek ki, herşeye rağmen sahaya tekrar dönüp Bursaspor için elimden geleni yapacağım" dedi. Ali Tandoğan'ı ameliyat eden Acıbadem Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Kaya Aksoy da Ali Tandoğan'ın herkesin sakatlığından daha önce sahalara döneceğini ifade etti.

DHA

YORUM YAZ