MENÜ

Ve Cyle Larin konuştu!

Beşiktaş'ın genç forveti Cyle Larin, Göztepe maçı sonrasında performansını değerlendirdi. Larin, Şenol Güneş'ten bu şansı beklediğini dile getirdi.

Ve Cyle Larin konuştu!


Cenk Tosun'un satılmasının ardından santrfor sorunu yaşayan, bu bölgede ne Negredo'dan ne de Vagner Love'dan verim alabilen Beşiktaş'ta Cyle Larin'in Göztepe performansı kafaları karıştırdı.

Süper Lig'deki ilk maçında hatta ilk şutta golü bulan Kanadalı genç santrfor, ligin kalan haftaları açısından Şenol Güneş'e "Hazırım" mesajı verdi. Larin'den önce Beşiktaş son santrfor golünü Karabükspor maçında Love'dan 90. dakikada bulmuştu.

Geçen 55 günde siyah beyazlıların santrforlarından Negredo 441, Love 237 ve Mustafa Pektemek 23 dakika süre alıp gol kaydedememişti.

Talisca'ya müthiş zam

ATİBA KEFİL OLDU

Beşiktaş'taki ilk golünün ardından Sözcü'ye konuşan Larin, "Bu şansı uzun zamandır bekliyordum." diye konuştu. Atiba'nın tavsiyesiyle gündeme alınan ve uzun süre izlendikten sonra transfer edilen 22 yaşındaki futoblcu, "Hocam oynama isteğimi biliyordu. Ben de kısa sürede gol atarak iyi iş yaptığımı düşünüyorum. Önemli bir galibiyet ama biz maç maç bakıyoruz. Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Çok güçlü, önemli oyuncuları olan ve etkili oynayan bir takımız. Şampiyonluğa inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sabrın sonu Larin

Haberin Devamı
YORUM YAZ