MENÜ

Vayne Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Vayne İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends oynayanlar arasında Vayne şampiyonunu pek tercih eden olmuyor. Vayne her ne kadar güçlü bir şampiyon olsa da çoğu kez yanında yer alan asistlerin seçimi doğru yapılmadığı için tökezlemektedir. Eğer Vayne oynamayı sevenlerden biriyseniz yeni sezonda yapılan değişiklikleri haberimizde bulabilirsiniz. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Vayne Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Vayne İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends oynayanlar arasında Vayne şampiyonunu pek tercih eden olmuyor. Vayne her ne kadar güçlü bir şampiyon olsa da çoğu kez yanında yer alan asistlerin seçimi doğru yapılmadığı için tökezlemektedir. Eğer Vayne oynamayı sevenlerden biriyseniz yeni sezonda yapılan değişiklikleri sizin için derledik.

Haberin Devamı

Gece Avcısı Vayne

Shauna Vayne'nin ailesi bir iblis tarafından katledilmiştir. Vayne ise ailesini katleden bu iblisin izini bulup yok etmeye kendini adamıştır. Şampiyon ölümcül ve acımasız bir yaratık avcısıdır.

Bileklerinde bulunan arbaletler ve kalbindeki intikam aşkıyla yanıp tutuşan Vayne, gümüş oklarını düşmanının kalbine saplamaktadır. Gölgelerin içerisinden çıkan bu oklar sayesinde Vayne gerçek mutluluğu hissedebiliyor.

Gece Avcısı Vayne Oynanış Biçimi

Vayne şampiyonu tam bir suikastçı ve nişancıdır. Şampiyonun pasif skili Gece Avcısı, 2000 menzil içerisinde tüm rakip şampiyonlara doğru gittiğinde 30 hareket hızına erişir. Takla skili ise klavyeden Q yeteneğidir. Şampiyon kısa mesafeli bir takla attıktan sonra 7 saniye kadar çerisinde yapılan normal saldırı fazladan fiziksel hasar verir. Ayrıca saldırının kritik vuruş yapma olanağı yüksektir.

Haberin Devamı

Klavyeden W yeteneği olan Gümüş Ok skili ise, Vayne'nin rakiplerine karşı yaptığı her üç saldırıdan ya da kullanılan her üç yetenekten biri gerçek hasar olarak verir. Verilebilecek en yüksek gerçek hasar ise 110'dur. Klavyeden E yeteneği ise Kazıkatar skilidir. Adı üstünde skill şampiyonun attığı ok hedeflenen rakibi 475 birim geri savurur. Böylece fiziksel hasar verir. Yere düşen rakipler ilave hasar alır. Ayrıca 1.5 saniye sersemletir.

Son yetenek olan Son Hazırlık ise klavyeden R yeteneği olarak destansı bir hesaplama yapar. Vayne en az 8 en fazla 12 saniye kadar fazladan saldırı gücü kazanır. Yetenek aktif haldeyken de Takla yeteneği 1 saniye kadar görünmezlik verir. Ayrıca Gece Avcısı yeteneğinin hareket hızı ise 90’a yükselir. Şampiyon tarafından hasar gören bir başka şampiyon şayet 3 saniye kadar sonra ölürse, bu skilin süresi 4 saniye kadar düşer.

Gece Avcısı Vayne S11 Rün Dizilimi

Vayne şampiyonunun rün dizilimi oldukça önemlidir. Eğer savaşlarda seçiminizi Vayne’den yana yapıyorsanız daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Yeni sezonda eklenen rün rehberi;

İsabet

Saldırıya Devam

Zafer

Efsane: Çeviklik

Son Darbe

Büyücülük

Bulut Pelerini

Haberin Devamı

Yaklaşan Fırtına

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişen Kuvvet

+ 5 Zırh

Gece Avcısı Vayne S11 Yetenek Skilleri

Kötülük yapanları acımasızca avlayan Vayne şampiyonunun yetenek skilleri dizilimi ise;

Takla: 1- 8- 10- 12- 13

Gümüş Ok: 2- 4- 5- 7- 9

Kazıkatar: 3- 14- 15- 17- 18

Son Hazırlık: 6- 11- 16

Gece Avcısı Vayne S11 Counter Pickler

Vayne oynarken özellikle dikkat edilmesi gereken şampiyon Ashe'dir. Tabi yanında Soraka gibi bir desteğiniz varsa ayrı mevzu, o zaman Vayne, Ashe karşısında güçlenecektir. Diğer yandan Vayne'nin karşısında zayıf kaldığı şampiyonlar ise;

Caitlyn

Draven

Graves

Quinn

Gece Avcısı Vayne Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Şifa: Dost şampiyonun can değerini 90 ile 345 arasında yeniler ve 1 saniyeliğine %30 hız verir.

Mahvolmuş Kral’ın Kılıcı

Rüzgarın Hiddeti

Gümüşgöl Şafağı

Savaşçı Çizmeleri

Ebedi Kılıç

Guinsoo'nun Hiddeti

Gece Avcısı Vayne Kostümleri

Çılgın bir şampiyon olan Vayne karakterinin kostümleri;

Klasik Kostüm

İsyankar Kostümü

Aristokrat Kostümü

Haberin Devamı

Ejder Katili Kostümü

Gönül Avcısı Kostümü

SKT T1 Kostümü

Işık Oku Kostümü

Ruh Sömüren Kostümü

KOD ADI Kostümü

Havai Fişek Kostümü

YORUM YAZ