MENÜ

Vasilije Micic: Bugün müthiş potansiyelimizi gösterdik

Turkish Airlines EuroLeague'in 28. maç döneminde sahasında ağırladığı Rus ekibi CSKA Moskova'yı 100-70 mağlup eden temsilcimiz Anadolu Efes'in yıldızlarından Vasilije Micic, dev maçta müthiş potansiyellerini ortaya koyduklarını belirtti.

Vasilije Micic: Bugün müthiş potansiyelimizi gösterdik

Turkish Airlines EuroLeague'in 28. maç döneminde temsilcilerimizden Anadolu Efes, sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından CSKA Moskova'yı 100-70 gibi etkileyici bir skorla mağlup etti. Karşılaşmanın en skorer ismi olan Anadolu Efes'in yıldız oyun kurucusu Vasilije Micic, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Zorlu maçta potansiyellerini ortaya koyduklarını belirten Micic, "Moskova'da ne olduğunu biliyorduk. O maçtan çok ders çıkardık. Bana göre CSKA Moskova, bu kadar yetenekli kadroyla EuroLeague'in en iyi takımlarından biri. Ama aynı zamanda biz de bugün hem savunmada hem hücumda müthiş potansiyelimizi gösterdik. Sahaya adım attığımızda ve savunmada agresifliğinizi gösterdiğimizde rakibe bir mesaj veririz. Elbette bazı hatalar yapacağız, bu normal. Ama arzun varsa baskıyla ve bazı hatalarla baş etmek daha kolay. Beaubois, o topu çaldığında o enerjiye sahip olduğumuzu hissettim. Bu, bizim için çok önemliydi" dedi.

YORUM YAZ