MENÜ

Varus Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Varus İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends oynayanların çoğu ADC şampiyon seçimlerinde Varus karakterini tercih eder. Çünkü Varus diğerlerinden biraz daha farklı ve yeteneklidir. Tabi ki iyi bir nişancı da olmak gerekir destek karakteri oynamak için. S11 yeni sezonda Varus üzerinde yapılan değişiklikleri haberimizde bulabilirsiniz.

Varus Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Varus İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends oynayanların çoğu ADC şampiyon seçimlerinde Varus karakterini tercih eder. Çünkü Varus diğerlerinden biraz daha farklı ve yeteneklidir. Tabi ki iyi bir nişancı da olmak gerekir destek karakteri oynamak için. S11 yeni sezonda Varus üzerinde yapılan değişiklikleri takip ederek daha iyi bir oyuncu olabilirsiniz.

Haberin Devamı

İntikam Oku Varus

Kadim darkinlerden biri olan intikamcı Varus, düşmanına işkence etmekten keyif alan bir şampiyondur. Öldürücü okunu fırlatmadan önce düşmanlarını delirtmenin bir yolunu bulur. Onlara işkence yapan korkunç bir katildir. Büyük Darkin savaşı bittiği zamanlarda Varus hapsedilmişti. Fakat yıllar sonra iki avcının bedenleri yeniden şekillendiğinde hapsolduğu yerden kaçmayı başardı.

Bu avcılar Varus'u bilmeden serbest bırakmışlardı. Varus onları lanetledi ve hapsolmuş özünü saklayan yayı taşımak zorunda kalmışlardı. Artık korkunç intikam planını harekete geçirecek olan Varus, onu tutsak edenlerin peşine düştü.

İntikam Oku Varus Oynanış Biçimi

Kimi ADC şampiyonları tamamen farm odaklıdır. Kimisi iyi dürter, kimisi de ani hasar verir. Fakat Varus bu üçünün kaşımı gibidir. Varus'un pasif skili olan Canlı İntikam, şampiyon canavar ya da minyon öldürdüğünde 5 saniyeliğine saldırı hızı kazandırır. Varus katletme ya da asist durumunda iken %40 ilave hız verir. Diğer birimleri öldürdüğünde ise %20 saldırı hızı kazanır.

Haberin Devamı

Deşen Ok, klavyeden Q yeteneği ile iki gerçekleşme sağlanır. İlkinde şampiyon yayını gerer ve germe işlemi yapıldıkça okun menzili ve vereceği hasar artar. Yay gerilirken %20 yavaşlama şeklinde hareket eder. Fakat otomatik saldırıları ve diğer yeteneklerini bu sürede kullanamaz. Eğer ok ateşlenmez ise 4 saniye sonunda kendi kendini iptal eder. Mananın yarısı geri kazanılır. İkinci gerçekleşme de ise, şampiyon yayı bırakır ve ok ilerler. İlk rakibe hasar verdikten sonra, diğerlerinde hasar kaybına uğrar.

Maraz Sadağı, klavyeden W yeteneğinde ise, şampiyonun normal saldırıları ek büyü hasarı verir. Rakibe 6 saniyeliğine Maraz bulaştırır. Diğer yeteneklerle bu Maraz patlatılarak hedefin azami can değerinin düşmesini sağlar.

Ok Yağmuru, klavyeden E yeteneğinde Varus düşmanlarının üzerine ok yağdırır. Bu oklar fiziksel hasar verir. Habis zemin rakiplerin hareket hızı değerini düşürür. Aynı zamanda iyileştirme etkilerini 40% azaltır.

Son olarak klavyeden R yeteneği olan Musibet Zinciri skilinde ise çarptığı ilk rakip şampiyonu 2 saniyeliğine hareketsiz bırakır. 550 menzildeki her rakip şampiyona doğru ilerler. Bulaştığı takdirde aynı hasar ve hareketsiz bırakma etki süresince 3 Maraz yükü bulaşır.

Haberin Devamı

İntikam Oku Varus S11 Rün Dizilimi

Varus şampiyonunun yeni sezon rün dizilimi;

İsabet

Ölümcül Tempo

Pratik Zeka

Efsane: Çeviklik

Son Darbe

Büyücülük

Bulut Pelerini

Yaklaşan Fırtına

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişen Kuvvet

+ 5 Zırh

İntikam Oku Varus S11 Yetenek Skilleri

Varus şampiyonun yetenek skillerinin dizilimi ise;

Deşen Ok: 1- 4- 5- 7- 9

Maraz Sadağı: 2- 8- 10- 12- 13

Ok Yağmuru: 3- 14- 15- 17- 18

Musibet Zinciri: 6- 11- 16

İntikam Oku Varus S11 Counter Pickler

Varus yay kullanımında rakipsiz bir nişancıdır. Fakat onunda karşısına geldiğinde zayıf kaldığı bazı şampiyonlar var. O şampiyonlar ise;

Blitzcrank

Graves

Lucian

Sivir

Tristana

İntikam Oku Varus Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Şifa: Dost şampiyonun can değerini 90 ile 345 arasında yeniler ve 1 saniyeliğine %30 hız verir.

Haberin Devamı

Mahvolmuş Kral’ın Kılıcı

Rüzgarın Hiddeti

Guinsoo'nun Hiddeti

Runaan'ın Kasırgası

Gümüşgöl Şafağı

Koruyucu Melek

İntikam Oku Varus Kostümleri

İşkenceyi seven belalı Varus şampiyonunun bugüne kadar ki tüm kostümleri;

Klasik Kostüm

Belalı Kristal Kostümü

Işık Oku Kostümü

Kutup Okçusu Kostümü

Gönül Avcısı Kostümü

Seri Ok Kostümü

Sonsuz Karanlık Kostümü

Yenilmez Kostümü

YORUM YAZ