MENÜ

‘Var gücünüzle destekleyin'

Derbide Sarı-Lacivertliler’i, yaklaşık 2 bin kişi destekleyecek. Maç öncesi sitesinden Arena’ya ulaşım bilgisi paylaşan Fenerbahçe, taraftarına, “Size yakışır tutum sergileyin. Mücadele boyunca takımınızı var gücünüzle destekleyin” mesajını gönderdi.

‘Var gücünüzle destekleyin'

Fenerbahçe’nin sitesinden Beşiktaş derbisi öncesi taraftarlarına bir duyuru geldi.

Vodafone Arena’da, Sarı-Lacivertliler’e ayrılan yaklaşık 2000 biletin tamamının satıldığı ifade edilirken, İl Güvenlik Kurulu Toplantısı’da alınan kararlar da maddeler halinde Fenerbahçe’nin sitesinden taraftarlarıyla paylaşıldı. İşte o uyarılar;

*Taraftarlarımız kartlarını, stadımızın yanındaki Passolig gişelerinden temin etmeleri gerekmektedir. (Kenan Evren Lisesi bahçesi ve Şefik Bey Sokak)

* Saat 15:00 itibariyle Recep Peker Caddesi, Kızıltoprak ıŞıklar mevkiinden Yoğurtçu Parkı’na kadar araç trafiğine kapatılacak ve güvenlik noktaları kurulacaktır.

* Taraftarlarımız, Passolig kartlarına yükledikleri biletleri, başka bir karta transfer edemeyecek, kartlarında bilet yüklenmemiş olanlar otobüse alınmayacak.

* Biletli taraftarlarımız maç günü saat 15:30’da, Ülker Stadı’nın önünde hazır olmaları gerekmektedir. Taraftarlarımızın bu noktada bilet kontrolleri ve üst aramaları yapılacak ve
kulübümüz tarafından organize edilen otobüslerle toplu olarak Vodafone Arena’ya hareket edilecektir.

* Vodafone Arena Stadı’nda takımımızı destekleyecek taraftarlarımızdan hassasiyet bekliyor, Fenerbahçe taraftarına yakışır bir tutum sergilemelerini ve mücadele boyunca takımımızı var gücüyle desteklemelerini rica ediyoruz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ