MENÜ

Vanlı kayakçı Ömer Ayçiçek ikinci oldu

Erzurum’da yapılan Uluslararası Kayaklı Koşu Yarışmalarına katılan Vanlı kayakçı Ömer Ayçiçek, 15 kilometrede gümüş madalyanın sahibi oldu.

Vanlı kayakçı Ömer Ayçiçek ikinci oldu

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanlığının Erzurum’da düzenlediği ve 15 ülkeden sporcuların katılım sağladığı Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Kayaklı Koşu Yarışmasına katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Takımı sporcularından milli kayakçı Ömer Ayçiçek, iki gün süren yarışmalarda 15 kilometre erkekler kategorisinde Van’a ikincilik madalyası kazandırdı. Ömer Ayçiçek’in antrenörü milli kayak antrenörü Halis Korkmaz, Van adına yurt içi ve yurt dışı birçok müsabakada sayısız başarılara imza attıklarını belirterek, “Bu başarılardan birisi de Erzurum’da yapılan Kayaklı Koşu FIS Yarışmalarıdır. İlimiz adına katıldığımız yarışmaların birçoğunda Türkiye şampiyonluğu, ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmenin karşılığı olarak sporcumuz Ömer Ayçiçek sergilediği üstün performansı ile olimpiyat kadrosuna davet edilmişti. İlimiz adına böylesi gurur verici başarılarından dolayı sporcumuzu bir kez daha tebrik ediyorum. Bizlere vermiş olduğu desteklerinden dolayı İl Müdürümüz Nevzat İnanç Beye de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ömer Ayçiçek ve antrenörü Halis Korkmaz’ı tebrik ederek, başarı dileklerinde bulunan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, “Öncelikle bu güzel başarılarından dolayı antrenörümüzü ve sporcumuzu yürekten kutluyorum. İlimiz sporcuları her branşta farklı dereceler ile bizleri mutlu eden başarılara imza atıyorlar. Milli kayakçımız Ömer Ayçiçek de bu başarılara imza atan sporcularımızdan birisidir. İnşallah sporcumuz bu güzel başarısını ülkemiz adına katılacağı olimpiyatlarda da sergileyecektir” diye konuştu.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ