MENÜ

Van Persie krizi yeniden su yüzüne çıktı

Zirve yarışında yara alan Fenerbahçe'de Robin van Persie krizi bitmiyor. Sezon başından beri takımda düzenli olarak oynayamayan Hollandalı, yapılan antrenmanlarda genelde takımdan ayrı çalışıyor. 32 yaşındaki yetenek, mutsuz tavırlarıyla öne çıkıyor. Sakatlık durumu ile ilgili ise kulüp bir açıklama yapmıyor.

Van Persie krizi yeniden su yüzüne çıktı

Zaman Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe, Antalyaspor'a karşı sezonun en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşayıp zirve yarışındaki avantajını kaybetti. Sarı-Lacivertlilerde bu moral bozukluğunun yanı sıra sezon başından beri alttan alta devam eden Robin Van Persie sorunu da tekrardan baş gösterdi. Fernandao'nun yedeği olmaktan kurtulamayan Hollandalı yıldızın, hafta içinde yapılan idmanların yarısına yakınında takımdan ayrı çalışma yapması kafalarda soru işareti oluşturdu.

Hollandalı yıldız, aylar geçmesine rağmen Teknik Direktör Vitor Pereira'nın bir numaralı tercihi olmayı başaramadı. Mutsuz tavırları gözlerden kaçmayan Van Persie hakkında dikkat çeken ayrıntıların başında bir türlü düzenli olarak takımla birlikte çalışmaması geldi. İdmanların ardından resmi siteden yapılan açıklamalarda, genelde “Robin van Persie, özel program dahilinde antrenmanı tamamladı.” bilgisi verildi. Hollandalının durumu hakkında kulüpten bilgi alınamaması da muammayı artırdı.

Takıma geç katılan 32 yaşındaki yetenek, sezon başı hazırlıklarını kaçırmıştı. Önceki yıldan kalma sakatlığının da etkisini geç atlatan Persie, ilk devrenin sonlarına doğru form tutmaya başlamıştı. Lige verilen arada arkadaşlarıyla birlikte antrenman yapmayıp bireysel çalışan golcü isim, aradaki farkı böyle kapatmayı tercih etmişti. Ancak ikinci yarının başlamasıyla birlikte tekrar kulübeye çekilen deneyimli kabiliyet, atılan gollere dahi sevinmeyerek teknik heyete mesaj göndermişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ