MENÜ

Van der Wiel geliyor ama...

PSG, yeni hocası Emery’nin isteği doğrultusunda Belçikalı Thomas Meunier’i transfer edemezse, Hollandalı’ya teklif yapacak. Ekonomik gücü sayesinde istediği hemen her oyuncuyu alan PSG’nin, Meunier’e imza attırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fransız ekibinin aradan çekilmesi halinde Van der Wiel, tek talibi olan Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Van der Wiel geliyor ama...

Fenerbahçe, Gregory van der Wiel’i İstanbul’a getirmiş ve ilk görüşme gerçekleşmişti. Taraflar imza parası dışında her konuda anlaşmıştı. Tam da Hollandalı oyuncu Türkiye’deyken, bir diğer talibi Roma’nın aradan çekilmesi, transferin gerçekleşme ihtimalini iyice artırmıştı.

Ancak Fransa’dan gelen bir haber Sarı-Lacivertliler’i endişelendirdi. L’Equipe Gazetesi, Paris Saint-Germain’in yeni teknik patronu Unai Emery’nin Van der Wiel ile yeni sözleşme imzalanmasını istediğini yazdı.


Boluspor, Andre Santos ile anlaştı


Meunier’e 15 milyon Euro

Yine de sağ bek için PSG’nin önceliği Hollandalı oyuncu değil. Unai Emery, Belçika Milli Takımı’nda da forma giyen Club Brugge’lü Thomas Meunier’in transfer edilmesini istedi. Fransız ekibi eğer 24 yaşındaki oyuncunun işini bitiremezse Van der Wiel’e yönelecek. Arap sermayesi sayesinde istediği hemen her oyuncuyu kadrosuna katan PSG’nin, Meunier’i yaklaşık 15 milyon Euro’ya transfer etmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-Lacivertliler dört gözle bu senaryonun gerçekleşmesini bekliyor.

İstanbul’a aşık oldular

Gregory van der Wiel, üç günlük ziyaretinde İstanbul’a hayran kalmıştı. Kız arkadaşı Rose Bertram da aynı şekilde şehri çok beğendi. Eğer PSG, yeni sözleşme teklifinde bulunmazsa, Hollandalı oyuncunun Fenerbahçe’ye evet demesi yüksek ihtimal. Çünkü Roma’nın Zabaleta’ya yönelmesinin ardından Van der Wiel’in Sarı-Lacivertliler dışında talibi kalmadı.


İşte biten transferler!


Haberin Devamı
YORUM YAZ