MENÜ

Van der Wiel, 4 Temmuz'da imzalıyor

Eşiyle birlikte geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye gelip İstanbul’u gezen Hollandalı sağ bek ile her konuda anlaşma sağlandı. Yıldız futbolcu 4 Temmuz’da imzayı atacak, ardından Topuk Yaylası’ndaki kampa katılacak.

Van der Wiel, 4 Temmuz'da imzalıyor

Gökhan Gönül defterinin kapanmasının ardından sağ bek arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe, Van der Wiel’e karar kılmıştı. Hollandalı sağ beki Türkiye’ye getiren ve eşiyle birlikte İstanbul’u gezdiren Sarı-Lacivertli yönetim yapılan pazarlıklarda mutlu sona ulaştı. PSG ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki oyuncu ile 3+1 yıllık mukavele konusunda el sıkışıldı.

İstanbul’dan ayrılmadan önce Fenerbahçeli futbolcuların tercih ettiği Acarlar Sitesi’nde ev baktığı öğrenilen Wiel’in 4 Temmuz’da Türkiye’de olacağı ifade edildi. İstanbul’a ayak bastıktan sonra hemen sağlık kontrolünden geçip imza atması planlanan başarılı futbolcunun ardından Topuk Yaylası’ndaki kampa katılması bekleniyor.

Değeri 7.5 milyon Euro

Geçtiğimiz sezon Fransa liginde 17 maçta görev yapan Hollandalı oyuncu, milli takım formasını da bugüne kadar 46 kez terletmişti. Şener Özbayraklı, bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte sağ bekte Wiel ile rekabete girecek. Piyasa değeri yaklaşık 7.5 milyon Euro olan Wiel şu anda Los Angelas’ta tatilini sürdürüyor.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ