MENÜ

Real Valladolid'den sürpriz Cyle Larin kararı

İspanya La Liga'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken 28 yaşındaki yıldız oyuncu Cyle Larin'in bonservisini alan Real Valladolid, Kanadalı oyuncuyla ilgili sürpriz bir karar aldı. İşte detaylar...

Real Valladolid'den sürpriz Cyle Larin kararı

Club Brugge'den, devre arasında İspanyol ekibi Real Valladolid'e transfer olan Cyle Larin, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Valladolid, Kanadalı oyuncunun bonservisini 1.50 milyon Euro karşılığında almıştı, ancak sürpriz bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

SERGEN YALÇIN İLE YENİDEN DOĞMUŞTU

2020/2021 sezonunda Beşiktaş şampiyon olurken ligde 19 kez gol sevinci yaşayan Cyle Larin, kazanılan zaferde büyük bir rol oynamıştı.

İstediği yıllık ücretin fazlalığı nedeniyle siyah - beyazlılar ile yola devam etmeyen 28 yaşındaki oyuncu bonservissiz bir şekilde Belçika ekibi Club Brugge'a transfer olmuştu. Belçika'da aradığını bulamadı ve İspanya'ya transfer oldu.

Real Valladolidden sürpriz Cyle Larin kararı

LARIN'IN MUHTEŞEM PERFORMANSI YETMEDİ

Devre arasında La Liga'da kalma mücadelesi veren Real Valladolid'e transfer olan Cyle Larin, gösterdiği muhteşem performansla takımının maçları kazanmasında büyük rol oynasa da ligde kalmaya yetmedi.

Real Valladolid, sezonun sona ermesiyle birlikte 1.50 milyon Euro karşılığında yıldız oyuncunu bonservisini aldı.

Haberin Devamı

Real Valladolidden sürpriz Cyle Larin kararı

SÜRPRİZ GELİŞME

Real Valladolid, Kanadalı yıldızın bonservisini almasına rağmen oyuncuyu satmaya hazırlandığı öğrendildi. Marca'da yer alan habere göre, iki senelik sözleşme imzalayan Larin'in birçok talibi var ve kulüpte oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor.

GALATASARAY'DAN İKİ FLAŞ HAMLE

Devre arasında Real Valladolid'in formasını 19 maçta giyen 28 yaşındak oyuncu sekiz gol ve üç asistlik performans göstermişti.

Real Valladolid'in 2019-20 Copa Del Rey'deki En İyi Anları

Real Valladolidden sürpriz Cyle Larin kararı

YORUM YAZ