MENÜ

Real Madrid golcüsüz kaldı

Bu sezon başarısız bir sezon geçiren, La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde darbeler alan Real Madrid zor günlerden geçiyor. Kadrosunda gol attığı oyuncuları kaybeden Real Madrid'de gelecek sezon için tehlike çanları çalmaya başlarken Nacho Fernandez durumdan rahatsız olduğuna dair memnuniyetsizliğini dile getirdi.

Real Madrid golcüsüz kaldı

Geçen hafta sözleşmesi bitmesi sonucunda Al-Ittihad ile sözleşme imzalayan Karim Benzema takımdan ayrılmıştı. Benzema'nın ardından sözleşmesi biten Marco Asenio da takımdan ayrıldı.

Haberin Devamı

43 GOL ATTILAR

Benzema bu sezon 31 gol atarken Asensio da 12 gol attı. Toplam 43 gol atan ikilinin bir anda takımdan ayrılması Real Madrid'de endişe yarattı. İki hücum oyuncusunun takımdan ayrılmasıyla beraber Real Madrid'in hücum hattında sadece Vinicius Jr. ve Rodrygo kaldı.

Real Madrid golcüsüz kaldı

GOLLERE İHTİYACIMIZ VAR

Milli Takım toplantısında El Chiringuito'ya konuşan Nacho Fernandez Real Madrid'in durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Eflatun beyazlıların ilgilendiği santrfor adayları hakkında konuşan Fernandez, "Karim gibi önemli bir oyuncu aramızdan ayrıldı ve gollere ihtiyacımız var. Harry Kane bu yaz ve Mbappe bu sonraki yaza mükemmel bir şekilde uyardı." açıklamalarında bulundu.

Real Madrid golcüsüz kaldı

SIKINTI ÇEKTİ

Daha önce Cristiano Ronaldo'nun ayrılmasının ardından da sorun yaşayan Real Madrid sonraki sezonlar sıkıntı yaşamıştı. Üç yıl içerisinde bir kere La Liga'da şampiyon olan Real Madrid Ajax'a da ağır bir şekilde 4-1 gibi bir skorla elenmişti.

Haberin Devamı

Bu sezonlarda takımda bulunan Nacho Fernandez kaptan olarak başkan Florentino Perez'e mesaj gönderdi.

Real Madrid golcüsüz kaldı

 

YORUM YAZ