MENÜ

Valencia'ya Mouctar Diakhaby'den kötü haber: Doktor acı gerçeği açıkladı

Valencia ile Real Madrid arasında oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmada ev sahibi ekipten Mouctar Diakhaby kötü bir sakatlık yaşamıştı. 27 yaşındaki oyuncudan korkutan haber geldi. İşte detaylar...

Valencia'ya Mouctar Diakhaby'den kötü haber: Doktor acı gerçeği açıkladı

İspanya La Liga'da 2 Mart günü Valencia ile Real Madrid, Mestella'da karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip 27 ve 30. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. İlk yarıda son sözü son anlarda Vinicius Junior söyledi: 2-1. Brezilyalı yıldız bir kez daha sahneye çıkarak skoru 2-2'ye taşıdı.

Haberin Devamı

HAKEMDEN SKANDAL KARAR

Valencia-Real Madrid maçını dünyaca ünlü İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetti. 40 yaşındaki hakem karşılaşmanın bitiş düdüğüyle beraber bir skandala imza attı.

90+9. dakikada Brahim Diaz ceza sahasında topla buluştu. Topu kaleye göndermek istedi, ancak açı bulamadı. Topu ceza sahasının sağ tarafına doğru süren Brahim Diaz'ın kale alanına gönderdiği topu Jude Bellingham kafa vuruşuyla filelere gönderdi. Konuk ekip oyuncuları sevinirken hakem orta nokta yerine maçı bitiren düdüğü çaldı.

ŞOKE EDEN SAKATLIK

Valencia-Real Madrid karşılaşması birçok olaya sahne oldu. Bunlardan biri de ev sahibi ekipten Mouctar Diakhaby'nin yaşadığı sakatlık oldu. Topa müdahale etmek isteyen 27 yaşındaki oyuncunun bacağı Tchouameni'nin altında kaldı.

Haberin Devamı

Sahayı ambulansla terk eden Diakhaby kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Mücadele uzun sürecek ama ben buna hazırım ve sahalara mümkün olan en kısa sürede ve daha da güçlü dönmek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Valenciaya Mouctar Diakhabyden kötü haber: Doktor acı gerçeği açıkladı

'DIAKHABY'NİN SAKATLIĞI KORKUTUCU'

Ünlü İspanyol Doktor Enrique Gastaldi, Deportivos Valencia'ya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Diakhaby'nin sakatlığı korkutucu, bu bir futbolcunun dizinde yaşayabileceği en ciddi sakatlık.

Bu çok nadir görülen bir sakatlık. Bir futbolcunun yaşayabileceği en ciddi diz sakatlığı. Muhtemelen dört ya da beş bağı yırtılmıştır. Bu korkunç bir sakatlık.

TÜRKİYE'Yİ SEÇME NEDENİNİ AÇIKLADI

Bu tür yaralanmalarda bakmam gereken ilk şey hastanın yürüyebilmesi ve başka sorun olmamasıdır.... Ve 9 ya da 12 aydan daha az bir iş kaybından bahsetmiyoruz. Bu tür yaralanmalarda bir zaman sınırı koymak zorunda değilsiniz. Bir ya da iki ameliyat gerekebilir."

FUTBOLA DÖNEMEME RİSKİNİ AÇIKLADI

Ünlü tenişçi Carlos Alcaraz'ın kişisel doktoru Juan Jose Lopez Martinez ise korkutan ihitmali şu sözlerle açıkladı:

Valenciaya Mouctar Diakhabyden kötü haber: Doktor acı gerçeği açıkladı

"Maalesef bu çok ciddi bir sakatlık ve bu nedenle tekrar futbol oynayamama gibi ciddi bir risk taşıyor, çünkü yenilenmeyen bir yapı olan kıkırdağa zarar verme eğilimindeler."

Valenciaya Mouctar Diakhabyden kötü haber: Doktor acı gerçeği açıkladı

YORUM YAZ