MENÜ

Valencia müthiş golle puanı getirdi

Enner Valencia, Trabzon deplasmanında olduğu gibi dünkü maça da yedek başladı.

Valencia müthiş golle puanı getirdi

Erol Bulut, Ekvadorlu öğrencisini ikinci yarının başında oyuna aldı. Valencia girdikten sonra Fenerbahçe hücumda daha etkili olsa da bir türlü gol gelmedi. Ta ki Valencia 83. dakikaya kadar. Sosa’nın pasında topu kontrol eden Valencia, rakiplerini birer birer çalımlayarak harika bir gole imza attı ve takımını mağlubiyetten kurtardı. Tecrübeli oyuncu maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Maçın başından sonuna kadar oyunu domine ettik ama kazanamadık. Sahamızda skor üretmek için kendimizi geliştirmeliyiz” dedi.

Haberin Devamı

Samatta var ama golü yok

Kanarya'da son dönemin formsuz ismi Mbwana Samatta, Galatasaray'a 1-0 kaybedilen maçın ardından ligde ilk kez Antalya karşısında 11'de sahne aldı. Maçtaki ilk ve tek şutunu 75'te kafayla atan, 79'da yerini Thiam'a bırakan Samatta, "Fenerbahçe'ye karşı oynayan takımların konsantrasyonları hep yüksek oluyor. İçinde bulunduğumuz durumu çok iyi anlıyorum. Takımın ofansif oyunculara çok ihtiyacı var. Elimizden geleni yapıyoruz. Taraftarlarımız bize inansın" dedi.

Cisse net bir fırsatı kaçırdı

Karşılaşmanın 67. dakikasında oyuna dahil olan Papiss Cisse, savunma ağırlıklı oynayan Antalyaspor'a karşı iki pozisyon yakaladı ama ikisini de atamadı. 87'de ceza sahası içerisinde vurduğu kafa direkten dönen Cisse, 90+5'te kaleci Boffin'le karşı karşıya kaldı. Ancak Senegalli yıldız, topu ayağından fazla açtı ve galibiyeti getirecek golü atma şansını kaçırdı.

YORUM YAZ