MENÜ

Valbuena'ya dönüş

Aykut Kocaman, Trabzon’da yedek bıraktığı Fransız yıldızı Kadıköy’de ilk 11’de oynatmayı planlıyor. Valbuena, kapanması beklenen Gençlerbirliği karşısında Fenerbahçe’nin anahtarı olacak.

Valbuena'ya dönüş

Aykut Kocaman yedek bırakıyor, Mathieu Valbuena girdiği her maçta takımını kurtarmaya devam ediyor... Fransız yıldız, Trabzonspor deplasmanında da yaptığı asistle 1 puanın mimarlarından biri olmuştu. Giuliano, Gençlerbirliği karşısında da görev yapamayacak.

Kocaman’ın, iç sahada oynanacak bu karşılaşmada Valbuena’yı ilk 11’e alması bekleniyor. Tecrübeli oyuncu, Kadıköy deplasmanında kapanması beklenen Gençlerbirliği karşısında savunmayı açacak anahtar rolünü üstlenecek.

Skrtel’in durumu belirsiz

Fenerbahçe’de Giuliano’nun yanı sıra Janssen, Mehmet Ekici ve Neto’nun oynaması beklenmiyor. Skrtel’in durumu ise belirsiz. Slovak savunmacı dönerse, Mehmet Topal tekrar orta sahaya geçecek. Skrtel’in oynamaması halinde ise Topal yine stoperde görev yapacak. Kocaman’ın, Trabzon maçında orta sahada vasat bir futbol sergileyen Hasan Ali’nin yerine Eljif Elmas ya da Alper Potuk’u görevlendirmesi bekleniyor.

Aykut Kocaman: Şampiyon olma şansımız çok zor!


Haberin Devamı
YORUM YAZ