MENÜ

VakıfBank'ın Vero Volley Milano

Voleybol CEV Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden VakıfBank, Allianz Vero Volley Milano'yu konuk edecek.

VakıfBank'ın Vero Volley Milano

Voleybol CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden VakıfBank, A Grubu 3'üncü hafta maçında yarın İtalya temsilcisi Allianz Vero Volley Milano'yu konuk edecek. VakıfBank Spor Sarayı'nda oynanacak müsabaka saat 19.30'da başlayacak.

Haberin Devamı

Son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan sarı-siyahlılar, gruptaki ilk maçında Volley Mulhouse Alsace’yi, ikinci maçında ise Jedinstvo Stara Pazova’yı set vermeden mağlup etmeyi başarmıştı.

Maç öncesinde karşılaşmayı değerlendiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, "Heyecanlıyız. Milano, İtalya’nın en iyi takımlarından biri. Bizi büyük bir mücadele, seyircilerimizi keyifli bir maç bekliyor. Zor olacağını biliyoruz ama biz zoru seven bir takımız" dedi.

CANSU ÖZBAY: ZORLU BİR MAÇ BİZ BEKLİYOR

VakıfBank forması giyen pasör Cansu Özbay, "CEV Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptık. Şimdi evimizde zorlu bir maç bizi bekliyor. Vero Volley Milano güçlü bir takım bunun farkındayız. Hedeflerimiz için önemli bir maç. Bu zorlu maça takım olarak iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Avrupa’da kayıpsız yolumuza devam etmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

YORUM YAZ