MENÜ

VakıfBank, Galatasaray'a set vermedi: 3-0

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde zirve yarışındaki eşitlik 21. haftada da bozulmadı. Lider Vakıfbank, Galatasaray engelini 3-0’la geçerek yerini korudu. Sarı-Siyahlılar pazar günü aynı galibiyet sayısına sahip ezeli rakibi Eczacıbaşı’yla liderlik mücadelesi verecek

VakıfBank, Galatasaray'a set vermedi: 3-0

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 21. haftasında VakıfBank, Galatasaray HDI Sigorta’yı konuk etti.

Haberin Devamı

Karşılıklı ataklarla başlayan ilk sette Galatasaray HDI Sigorta teknik molayı 12-11 önde geçti. İki numaradan İsabelle, dört numaradan da Hackley ile sayılar bulan VakıfBank, seti 25-23 kazandı.

İkinci sette bu kez teknik molayı 12-11 önde geçen VakıfBank oldu. Kübra’nın etkili servisleri ve Zehra’nın bloklarıyla üstünlüğünü sürdüren konuk ekip, seti 25-18 önde tamamladı.

Mücadelenin üçüncü setine iyi başlayan VakıfBank, teknik molayı 12-10 önde kapattı. Kalan bölümde servisleriyle etkili olan misafir takım, seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı ve liderliğini sürdürdü.

Ligdeki galibiyet serisini 16 maça çıkaran ve toplamda 20. maçını kazanan Sarı-Siyahlılar bu sonuçla, zirve yarışını son haftaya taşıdı.

Haberin Devamı

Bu sezon bir tek Fenerbahçe Opet’e kaybeden Vakıfbank, normal sezonun bitiş maçında, aynı puana sahip zirve takipçisi Eczacıbaşı’yla karşı karşıya gelecek.

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Nurper Özbar, Mehmet Gül

Galatasaray HDI Sigorta: Çağla Akın, Güldeniz Önal, Melike Çadır, Vasilantonaki, Cansu Çetin, Belien (Derya Çayırgan, Beren Yeşilırmak, Elifsu Erincek, Rykhliuk, Nilay Karaağaç, İlkin Aydın)

VakıfBank: Cansu Özbay, Meliha İsmailoğlu, Zehra Güneş, İsabelle, Hackley, Kübra Çalışkan (Gizem Örge, Ognjenovic, Gözde Yılmaz)

Setler: 23-25, 18-25, 20-25

Süre: 79 dakika (25, 27, 27)

YORUM YAZ