MENÜ

Uzay takımı reklamda oynadı!

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği her kulvarda kupaları müzesine götüren futbolun devi Barcelona ile sponsorluk anlaşması imzalayan Türk Hava Yolları (THY) arasında, tüm dünyada gösterime girecek yeni bir reklam filmi çekildi.

Uzay takımı reklamda oynadı!

Son günlerin en çok konuşulan futbolcusu Messi başta olmak üzere İbrahimovic, Xavi, İniesta, ve Puyol'un da içinde olduğu tam kadro reklam filmi için ekran karşısına geçti.

HAFTAYA YAYINLANACAK

Son zamanlarda dikkat çeken anlaşmalara imza atan, Avrupa'nın dördüncü büyük havayolu olan THY, dünya genelindeki marka bilinirliğini artırmak için yaptığı çalışmalara yeni bir boyut daha kattı. Türk Hava Yolları'nın resmi sponsor olduğu Barcelona futbol takımının Messi, Ibrahimovic, Xavi, Iniesta, Puyol, Victor Valdez, Pieqe gibi dünyanın en değerli futbolcularının rol aldığı reklam filmi çekildi. Dün gece oynanan Real Madrid-Barcelona karşılaşması sırasında ilk kez Türkiye'de gösterilen reklam filmi önümüzdeki haftadan itibaren tüm dünyada gösterime girecek.

Filmde yerli ve yabancı 286 kişi görev aldı. Film dünya genelinde 15 Nisan itibariyle 70 ülkede gösterilecek. CNN International, BBC, Euronews, Al Jazeera, CNBC, Euronews, Eurosport gibi kanallar başta olmak üzere bir çok uluslararası kanalda ve yerel kanallarda gösterilecek.

REKLAM FİLMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı



BESTE NİL KARAİBRAHİMGİL'DEN

Türk Hava Yolları'nın yeni jeneriği ve mottosu "We are Turkish Airlines,We are Globally Yours" ve yeni simgesi kırmızı küreleri ilk defa bu reklam filminde kullandı. Reklam filminin yönetmenliğini İspanyol Marco Grandia, görüntü yönetmenliğini ise Gabor Deak yaptı.

Müziği Sertap Erener, bestesi ise Nil Karaibrahimgil tarafından yapılan reklam filminin çekimleri 6 gün sürerken çekimler Barcelona ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Barcelona futbol takımı futbolcularının ilk defa bu kadar çok katılımıyla gerçekleştirilen reklam filmi çekildi.

YORUM YAZ