MENÜ

Üst lig için mücadale edeceğiz

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Bu sezon üst lige çıkan takımlardan biri olabilmek için mücadele edeceğiz" dedi.

Üst lig için mücadale edeceğiz

Mavi-siyahlılar, yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Özköylü yönetiminde kendi tesislerinde sürdürüyor.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Özköylü, sezon hazırlıklarının oldukça verimli geçtiğini ifade ederek, oyuncuların antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu belirtti.

Hazırlıkları takıma yeni transferlerin katılımıyla eksiksiz bir şekilde yaptıklarını dile getiren Özköylü, "Tam kadro çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir sıkıntımız, eksiğimiz yok. Uyum süreci gayet iyi gidiyor. Takımın havası her geçen gün daha iyi oluyor. Oyuncular birbirlerini tanımayla başlıyor. İnşallah bunu artırarak devam ettirmek istiyoruz. Takımı oldukça iyi oyunculardan oluşturduğumuzu düşünüyoruz. İnanıp güvendiğimiz oyuncularımız var. Oyuncularımızdan çok şey bekliyoruz" diye konuştu.

-"Futbolseverler Erciyesspor’u izlemek için stada koşacak"-

Bank Asya 1. Lig’de çok güçlü takımların yer aldığını ama hiçbir takımdan çekinmediklerini vurgulayan Özköylü, şunları kaydetti:
"Bu sezon herkes iyi transferler yapıyor, herkesin kendine göre hedefleri var. Tabi ki kendi adımıza başarılı olmak istiyoruz. Bu sezon üst lige çıkan takımlardan biri olabilmek için mücadele edeceğiz. İnşallah istediğimiz gibi bir sezon geçiririz. İstediklerimizi sahaya doğru şekilde yansıtıp iyi sonuçlar alarak Spor Toto Süper Lig’e çıkarız. İnşallah çok iyi bir Erciyesspor’u herkes keyifle izleyecek. Allah’ın izniyle futbolseverler Erciyesspor’u izlemek için stada koşacak. Bundan hiç kuşkum yok. Sadece zamana ihtiyacımız var."

Transfer çalışmalarının da devam ettiğini söyleyen Özköylü, görüştükleri bir kaç oyuncu bulunduğu, bu oyuncuların anlaşma sağlanarak kısa sürede takıma katılmalarını beklediklerini sözlerine ekledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ