MENÜ

Ünlü sporcu Gay olduğunu açıkladı!

Amerikan Futbolu’nun ünlü isimlerinden 28 yaşındaki oyuncu Carl Nassib, eşcinsel olduğunu açıklayarak tarihe geçti. Nassib, NFL (ABD Ulusal Futbol Ligi) tarihinde cinsel kimliğini açıklayan ilk LGBT birey olarak tarihe geçti.

ABD Ulusal Futbol Ligi'nde (NFL) Las Vegas Raiders'ta oynayan 28 yaşındaki defans oyuncusu Carl Nassib, ınstagram hesabında bir video paylaşarak NFL’in ilk eşcinsel aktif sporcusu oldu.

Haberin Devamı

Nassib instagram hesabında yaptığı paylaşımda, “N’aber millet, West Chester, Pensilvanya’daki evdeyim. Sadece kısa bir süreliğine eşcinsel olduğumu söylemek istedim. Bunu bir süredir yapmak istiyordum ama sonunda içimden geldiği gibi rahat hissediyorum. Gerçekten en iyi hayata, en iyi aileye, arkadaşlara ve bir erkeğin isteyebileceği işe sahibim. Ben oldukça özel bir insanım, bu yüzden umarım bunu dikkat çekmek için yapmadığımı biliyorsunuzdur. Sadece temsil ve görünürlüğün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Aslında bir gün bunun gibi videoların ve tüm ortaya çıkış sürecinin gerekli olmadığını umuyorum, ancak o zamana kadar kabul eden ve şefkatli bir kültür geliştirmek için elimden gelenin en iyisini ve üzerime düşeni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Carl Nassib, eşcinsel gençlerin intiharlarını önlemek için çalışan bir sosyal kuruluş olan The Trevor Project’e 100.000 dolar bağışlayacağını da sözlerine ekledi. Carl Nassib Vegas Raiders’da 3 yılda toplam 25 milyon Dolar kazanıyor.

YORUM YAZ