MENÜ

Ünlü ressam Gina Ginali'den Jose Sosa'ya büyük övgü…

Ünlülere yaptığı heykellerle adından söz ettiren postmodern heykeltıraş Gina Ginali’nin yaptığı son eseri Fenerbahçe’nin yıldızı Jose Sosa satın aldı. Jose Sosa hakkında konuşan ve yıldız futbolcunun sanat bilgisine övgülerde bulunan Gina Ginali, Fenerbahçe’nin maestrosu hakkında yorumlarda bulundu. Gina Ginali, eserini satın alan Jose Sosa hakkında, “Sosa çok modern ve ince zevkleri olan bir insan.” ifadelerini kaydetti.

Yunanistan’da yaptığı heykeller ve Türkiye’ye olan ilgisiyle adından söz ettiren Gina Ginali’nin yaptığı son eseri Fenerbahçe’nin yıldızı Jose Sosa satın aldı. Yunan heykeltıraş Gina finali, eserini satın alan Sosa hakkında konuşurken, “Sosa çok modern ve ince zevkleri olan bir insan. Vücudunda yer alan dövmeler de bunun kanıtı. Resime ve heykele olan ilgisini bildiğim Sosa'nın eserimi satın almasından dolayı çok mutluyum." Sözlerine yer verdi.

Haberin Devamı

Sosa’nın aldığı bu heykel, Ginali'nin "Yüzü Olmayan Kız" koleksiyonun bir parçası. Yapımı iki ay süren ve özel malzemelerden oluşan eserin maddi değeri açıklanmadı.

YORUM YAZ