MENÜ

Ünlü oyuncu Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'ya önce küfür etti, sonra özür diledi

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görmesini sosyal medyadan paylaşan Felipe Melo, tecrübeli futbolcuya göndermede bulundu. Fenerbahçeliliği ile tanınan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy bu paylaşımı görünce Brezilyalı futbolcuya küfürlü mesaj gönderdi. Melo'nun o mesajı yayınlayıp oyuncuyu ifşa etmesinin ardından Fersoy, Melo'dan özür diledi.

Ünlü oyuncu Galatasaray'ın eski yıldızı Felipe Melo'ya önce küfür etti, sonra özür diledi

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Emre Belözoğlu ile ilgili bir paylaşım yapan Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, sosyal medyada gündem oldu. Bu paylaşım sonrasında fanatik Fenerbahçeli olan oyuncu Ceyhun Fersoy, Melo'ya küfürlü mesaj gönderdi. Mesajında 'Sen büyük o.... çocuğusun' yazan Fersoy'u Brezilyalı futbolcu sosyal medya hesabından paylaşarak "Sanatçı toplumun aynasıdır denir ama bu kendini sanatçı zanneden şahsiyet Türk toplumuna hiç mi hiç yakışmıyor. Takdiri Türk halkına ve canımdan çok sevdiği Galatasaray taraftarlarına bırakıyorum." mesajıyla ifşa etti.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Galatasarayın eski yıldızı Felipe Meloya önce küfür etti, sonra özür diledi

Bu olay sonrasında ünlü oyuncu Felipe Melo'dan özür dilediğini açıkladı. Ceyhun Fersoy, "Maçın ardından Felipe Melo'nun paylaşımını gördükten sonra sinirlerime hakim olamadım, küfür ettim. Özür diliyorum." paylaşımı yaptı. Melo ise bunun üzerine "Sorun yok kardeşim, kendine iyi bak!" mesajını gönderdi ve olay tatlıya bağlandı.

Ünlü oyuncu Galatasarayın eski yıldızı Felipe Meloya önce küfür etti, sonra özür diledi

YORUM YAZ