MENÜ

Ünlü çocuk yıldız Beren Gökyıldız Arjantin basınında olay oldu! Boca Juniors mı River Plate mi?

TV 8'de yayınlanan Kızım dizisiyle milyonları ağlatan çocuk yıldız Beren Gökyıldız, Arjantin'in en önemli televizyon kanallarından birisi olan "Telefe"nin canlı yayın konuğu oldu. Arjantin'de geniş bir hayran kitlesi olan başarılı oyuncunun futbola olan ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Sunucunun "Arjantin kültürü hakkında neler biliyorsun?" sorusuna," Boca Juniors'ı biliyorum. Arjantin'de Boca Juniors'ı destekliyorum." şeklinde cevap veren 10 yaşındaki oyuncunun sempatik cevapları herkesi kendine hayran bıraktı.

34 bölüm boyunca TV 8 kanalında yayınlanan ve 31 Mayıs 2019'da ekranlara veda eden Kızım dizisinin 10 yaşındaki başrol oyuncusu Beren Gökyıldız Arjantin basınında gündem oldu. Arjantin'in en önemli kanallarından birisi olan "Telefe"deki bir programa konuk olan Beren Gökyıldız verdiği cevaplarla herkesi kendisine hayran bıraktı. Canlı yayında hem Arjantin kültürü hakkında konuşan başarılı çocuk yıldız aynı zamanda İspanyolca şarkı da söyledi.

Haberin Devamı

Beren Gökyıldız kimdir?

29 Eylül 2009'da, İstanbul'da doğdu.[2] Beren Gökyıldız ilköğrenimine devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi dizisiyle başlayan Beren Gökyıldız oynadığı karakterle izleyenlerin beğenisini kazanmıştır.

Küçük yaşına rağmen oldukça başarılı bir performans sergileyen Gökyıldız Show TV'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show'da oynamıştır. Daha sonra Star TV'de yayınlanan Anne dizisinde Melek Akçay karakterini oynayan, Beren Gökyıldız Vahide Perçin ve Cansu Dere gibi isimlerle aynı dizide rol almıştır.

Ardından Bizim Hikaye adlı dizide Ayşe karakterini oynamıştır. Tv8'de yayınlanmış olan Kızım adlı dizide Öykü karakterini oynamış. Sonra Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor adlı dizide Betüş karakterini oynadı.

YORUM YAZ