MENÜ

United ve Chelsea'yi birbirine düşüren adam

Manchester United ve Chelsea, Palermo'nun "yeni Agüero" olarak lanse edilen genç oyuncusu Paulo Dyabala'yı istiyor.

United ve Chelsea'yi birbirine düşüren adam

İki İngiliz devi Manchester United ve Chelsea, Palermo'nun genç oyuncusu için şimdiden yarışa girdi. 2012 yaz sezonunda tam 12 milyon euro bonservis bedeliyle Arjantin'in Instituto takımından İtalyan Palermo'ya transfer olan Arjantinli için iki takımın izleme komiteleri oyuncuyu takip etmeye başladı.

40 milyon euro değer biçiliyor

Bu sezon 21 maçta 11 gol ve 7 asistlik performans sergileyen 21 yaşındaki Dybala için, yetenek avcısı kulüp başkanı Maurizio Zamparini 40 milyon euroluk değer biçti. Serie A'da bu hafta sonu oynanan Inter-Palermo maçını yerinde izleyen United ve Chelsea yetkilileri sezon sonuna kadar Dybala için nabız yoklayacak. Dybala, İtalya'da oyun tarzından dolayı "yeni Sergio Agüero" olarak adlandırılıyor.

Palermo kâr etmeyi biliyor

Son yıllarda oyuncu alıp satmada, Porto kadar olmasa da, kasasına ciddi miktarda nakit koyan Palermo kulübü, daha önceden 5 milyon euroya aldığı Edinson Cavani'yi 12 milyon euroya Napoli'ye ve 7 milyon euroya aldığı Javier Pastore'yi de 42 milyon euroya Fransız Paris Saint Germain'e satmıştı.

United, Icardi'yi de takip ediyor

Manchester United, Dybala dışında bir başka 21 yaşındaki Arjantinli, Inter'in şimdiden dünyanın ilgisini çeken forveti Mauro Icardi'yi de takip ediyor. Icari şu anda, gol krallığı sıralamasında 14 gollü Carlos Tevez'in ardından 13 golle ikinci sırada yer alıyor.

Genç Arjantinliler, bu yaz transfer sezonunda birçok dev kulübü birbirine düşürecek gibi gözüküyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr
Yılmaz Vural'dan, Ataman'a destek

Haberin Devamı
YORUM YAZ