MENÜ

Üner kardeşler: Ailemizin desteğiyle başarılı olacağız

Galatasaray Kadın Futbol Takımı'ndan Zeynep Nisa Üner ve Galatasaray U16 Kadın Basketbol Takımı'nda forma giyen Esma Nur Üner, FANATİK'e konuştu. Üner Kardeşler, "Küçük yaşlardan bu yana sporun içindeyiz, ailemizin desteği ile buralara geldik. Onların desteğiyle başarılı olacağız derken, aynı zamanda Çatalca Belediye Başkanlığı yapan baba Mesut Üner de, "Özellikle kız çoçuklarımızın her zaman sporun içinde olmalarını istiyoruz. Belediye Başkanı olduğum Çatalca’da da belediye bünyemizde binlerce gencimize spor yaptırmaya çalışıyoruz" yorumunu yaptı.

Üner kardeşler: Ailemizin desteğiyle başarılı olacağız

Galatasaray Kadın A Takımı futbolcusu Zeynep Nisa Üner ve Galatasaray U16 Kadın Basketbol Takımı'nda forma giyen Esma Nur Üner çok şanslı olduklarını kaydetti. Sporcu bir aileden yetiştiklerini belirten Üner kardeşler, "Küçük yaşlardan bu yana sporun içindeyiz, ailemizin desteği ile buralara geldik. Ailemizin gönül verdiği takım farklı, bizim formasını giydiğimiz takım farklı olabilir ama ailemiz içinde hiçbir zaman bunun tartışması bile olmadı. Ailemiz bizi her zaman destekliyor ve onların maddi ve manevi desteği ile başarılı olacağız" dedi.

Haberin Devamı

Üner kardeşler: Ailemizin desteğiyle başarılı olacağız

Zeynep Nisa ve Esma Nur'un babası olan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner de kız çocuklarının her zaman sporun içinde olmaları gerektiğini belirtti. Üner, "Sporun dili, dini, ırkı, rengi yok. Hangi takımda oldukları önemli değil. Yeter ki başarılı birer sporcu olsunlar yeter. Hangi spor dalında olurlarsa olsunlar. Biz aile olarak onların her zaman yanındayız ve onlarla gurur duyuyoruz. Sporun içinden gelen bir aileyiz. Eşim zamanında basketbol oynamış ve atletizm yapmış. Ben de zamanında futbol oynadım. İkimiz de sporun içinden geliyoruz. Özellikle kız çoçuklarımızın her zaman sporun içinde olmalarını istiyoruz, onları spor yapmaları için teşvik ediyoruz. Belediye Başkanı olduğum Çatalca’da da belediye bünyemizde binlerce gencimize spor yaptırmaya çalışıyoruz. Biz de belediye olarak kız çocuklarımıza spor yapma imkanı sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Üner kardeşler: Ailemizin desteğiyle başarılı olacağız

Üner kardeşler: Ailemizin desteğiyle başarılı olacağız

FANATİK ÖZEL / Serkan Hacıoğlu

YORUM YAZ