MENÜ

Ünal Karaman: Sizler bize lazımsınız

Trabzonspor, Avrupa Ligi’ne havlu attı ancak Ünal Karaman, genç oyuncularını maç sonunda tebrik etti. Karaman’ın, “Skor olarak kazanamadık ama mücadeleden ödün vermedik. Üzülmeyin, başınızı kaldırın. Sizler bize lazımsınız” dediği öğrenildi.

Ünal Karaman: Sizler bize lazımsınız

Avrupa Ligi’ndeki ilk 3 maçında 1 puan toplayan ve gruptan çıkma şansını en aza indiren Trabzonspor, 4. maçta Krasnodar karşısına genç oyunculardan kurulu, yedek ağırlıklı kadro ile çıktı.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibi, deplasmanda Rus ekibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı ve Kupa 2’ye havlu attı. Ancak teknik direktör Ünal Karaman, son düdüğün ardından, “Onlara kızmayacağız, hepsi bizim kıymetlimiz. Oynayarak, gelişecekler” sözleri ile genç öğrencilerine sahip çıkmıştı.

‘Sizi tebrik ediyorum’

Tecrübeli hocanın, soyunma odasında da oyuncularını tebrik ettiği öğrenildi. Karaman’ın, “Belki skor olarak kazanamadık ama yine mücadeleden ödün vermedik. Sizi bu nedenle tebrik ediyorum. Üzülmeyin, başınızı kaldırın. Sizler bize, Trabzonspor’a, Türk futboluna lazımsınız” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

YORUM YAZ