MENÜ

Ünal Karaman: Alanya'yı hafife almayın

Alanyaspor’un ilk 4 haftadaki maçlarını izleyen Ünal Karaman, dünkü idmanda öğrencilerini uyardı: “Rakibimiz lige kötü başladı ancak Galatasaray maçı hariç iyi oynadılar. Sakın hafife almayın”

Ünal Karaman: Alanya'yı hafife almayın

Trabzonspor'un direktörü Ünal Karaman, milli arada yoğun mesai harcıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, yükselen grafiklerini sürdürmek adına 5. haftadaki Alanyaspor maçında oyuncularından mutlak galibiyet bekliyor. Karaman bu nedenle de tüm gün boyunca tesislerde yardımcılarıyla beraber Alanya’nın ilk 4 haftadaki maçlarının görüntülerini izliyor. Akdeniz ekibinin güçlü ve zayıf yönlerini analiz eden başarılı teknik adamın, dünkü idmanda da öğrencilerine uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

‘Skoru erken yakalayın’

Alanya’nın kaliteli bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Karaman’ın, “Rakibimiz 4 haftada 3 puan topladı ancak Galatasaray maçı hariç kaybettikleri maçlarda da iyi bir performans ortaya koydular. Bizim her rakibi ciddiye almamız lazım. Her maçta ilk düdükten, son düdüğe kadar savaşmamız ve mücadele etmemiz gerekiyor. Bu nedenle asla rakibi hafife almayın ve bir an önce skoru yakalamaya çalışın” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

YORUM YAZ