MENÜ

Umut Nayir'den, Sevigilisyle Corona Dansı!

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Umut Nayir, karantina günlerini evde kız arkadaşıyla beraber geçiriyor. Corona virüsü yüzünden kurallara uyarak "Evde Kalan" Umut Nayir, sevgilisiyle beraber Corona Virüs dansı yaptıkları anları paylaştı. İşte o video!

Umut Nayir, karantina günlerini evinde kız arkadaşıyla beraber geçiriyor. Sosyal medya hesabından sevgilisiyle dans ettiği görüntüleri paylaşan umut Nayir, videoda Corona Virüs selamını ayaklarıyla yaptı!

Haberin Devamı

Umut Nayir Kimdir?

28 Haziram 1993'te Kayseri'de dünyaya gelen fovet oyuncusu, Beşiktaş'ta forma giymektedir. 1.91 boyundaki Umut Nayir kariyerine Ankaragücü'nde başlamış ve burada gösterdiği başarılı performans ile sırasıyla, Osmanlıspor, Yeni Malatyaspor, Göztepe, Bursaspor ve Beşiktaş formalarını terletmiştir. Umut Nayir'in kulübü Beşiktaş ile 2022 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunmaktadır.

Umut Nayir Bu Sezon Ne Yaptı?

Bu sezon lig ve kupada toplam 25 karşılaşmaya çıkan Umut nayir bu karşılaşmalarda 6 gol atıp 1 de asist yapmıştır. Her 198 dakikada bir gol kaydeden Umut nayir, toplam 1.187 dakika süre almıştır.

YORUM YAZ