MENÜ

Avrupa'daki temsilcilerimize eleştiri: "Korkak demek istemiyorum ama..."

Avrupa kupalarında grup etap karşılaşmaları tamamlanırken, 4 temsilcimizle yola çıktığımız sezonda yalnızca yalnızca tek temsilciyle yola devam ediyoruz. Medipol Başakşehir'in son 32 tura kalmasını ve diğer takımlarımızın başarısızlığına değinen gazetemiz internet koordinatörü Umut Eken, Fanatik Tv'den Nihat Uzel'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2019-2020 sezonu Avrupa Kupaları grup etabı karşılaşmaları son bulurken temsilcilerimizden yalnızca Medipol Başakşehir bir üst tura katılma başarısı gösterdi. Diğer temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ise gruplarında sonuncu olarak bize büyük üzüntü yaşattı.

Haberin Devamı

İnternet koordinatörümüz Umut Eken ise Şampiyonlar Ligi'nde büyük hüsran yaşayan Galatasaray'ı ve Avrupa Ligi'nde son 32'ye kalma başarısı gösteren Medipol Başakşehir'in performansını değerlendirdi. Okan Buruk üzerinden Fatih Terim ve Ersun Yanal'ın oyun tarzına eleştiride bulunan Eken, "Okan Buruk ve emsalleri artık cesur teknik adam kategorisinde. Maalesef Ersun Yanal, Fatih Terim ve diğerleri de sanki daha böyle tedbirci.. Korkak demek istemiyorum ama daha tedbirci ve demode kalmış." açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZ