MENÜ

Umut Bozok sezonun ilk golünü attı

Geçen sezon Fransa 2. Lig'de fırtınalar estiren ve gol kralı olan Umut Bozok Nimes'in Bordeaux ile 3-3 berabere kaldığı maçta takımına 1 puanı getiren golü kaydetti. Golcü futbolcu ayrıca bir de asist yaptı.

Umut Bozok sezonun ilk golünü attı

Daha önce Galatasaray taraftarı olduğunu açıklayan ve geçen sezon Fransa 2. Ligi'nde gol kralı olan Umut Bozok Fransa Lig 1'de ilk golünü attı. Nimes forması giyen golcü futbolcu Bordeaux ile 3-3 berabere kaldıkları maçta bir gol atarken bir de asist yaptı.

Haberin Devamı

Fransa Lig 1'de Nimes forması giyen milli futbolcu Umut Bozok bu sezonki ilk golünü Bordeaux'a attı. 21 yaşındaki forvet 3-3 biten maçta bir de asist yaptı.

Nimes Fransa Ligi'nin 5. haftasında Bordeaux ile deplasmanda karşılaştı. Mücadele 3-3 biterken geçen sezon Fransa 2. Ligi'nde gol kralı olan Umut Bozok bu sezon ilk golünü kaydetti. Maçın 77. dakikasında takımına bir puanı getiren golü kaydeden forvet oyuncusu ilk golün de asistini yapmıştı.

Twitter hesabından yaptığı Galatasaray paylaşımları ile dikkat çeken Umut Bozok geçtiğimiz günlerde Ümit Milli Takım kadrosuna davet edilmişti.

Sadece Galatasaray'da oynarım demişti!

Umut Bozok Fransız basınına geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda "Bugün için Türkiye Ligi'nin benim adıma doğru yer olduğunu düşünmüyorum. Bir gün yolum düşecek olursa eğer oynayacağım takımın taraftarı olduğum Galatasaray olacağını düşünüyorum. Kulübümle 2 yıllık sözleşmem bulunuyor. Şu anda burada mutluyum" ifadelirini kullanmıştı.

YORUM YAZ