MENÜ

Umut Bozok resmen açıkladı: "Galatasaray'a transfer olmak istiyorum!"

Ligue 2 ekiplerinden Lorient'da forma giyen Türk futbolcu Umut Bozok, Fransız basınıyla gerçekleştirdiği röportajda Galatasaray'a transfer olmak istediğini söyledi.

Umut Bozok resmen açıkladı: "Galatasaray'a transfer olmak istiyorum!"

Geçtiğimiz yaz Nimes Olympique'den ayrılarak Ligue 2 ekiplerinden Lorient'ın yolunu tutan Türk futbolcu Umut Bozok, Fransız basınıyla gerçekleştirdiği röportajda gündeme bomba gibi düşen bir transfer açıklamasında bulundu. Bu akşam, Fransa ile Türkiye arasında EURO 2020 elemelerinde oynanacak dev mücadele öncesi Ouest-France gazetesinin sorularını yanıtlayan golcü oyuncu, Galatasaray'a transfer olmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

A Milli Takım'ın Fransa ile karşılaşacağı mücadelenin kendisi açısından büyük bir ikilem yarattığını kaydeden 23 yaşındaki santrfor, sözlerinin devamında "Tek bir hayalim var. O da bir gün Galatasaray'da oynamak. Eğer bir gün Türkiye'ye gidersem yalnızca orada oynarım. Beni büyüten büyük babam fanatik bir Galatasaraylıydı." ifadelerini kullandı. Yıldız isim, daha önce verdiği bir demeçte de Sarı Kırmızılı renklere gönül verdiğini açıklamıştı.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ