MENÜ

Ümraniyespor U14'ten 6-1'lik galibiyet

U14 Elit Ligi'nde Düzcespor'u 6-1 mağlup Ümraniyespor, Türkiye Şampiyonası'nda oynamaya hak kazandı.

Ümraniyespor U14'ten 6-1'lik galibiyet

U 14 Elit Ligi’nde bugün oynanan maçta Ümraniyespor, Düzcespor’u 6-1 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası’nda oynamaya hak kazandı. Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Doruk Yiğit 2, Yiğit, Efe ve Salih 2 attı.

Haberin Devamı

Ümraniyespor Kulüp Başkanı Tarık Aksar, yönetim kurulu üyeleri, altyapı idari sorumlusu Zafer Severcan, Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ve A takım oyuncularının yanısıra çok sayıda taraftarın da takımlarına büyük destek verdikleri gözlendi.

Maç sonu Ümraniyespor Kulüp Başkanı Tarık Aksar tüm futbolcuları ve teknik ekibi kutlayarak Türkiye Şampiyonasında başarılar dileğini paylaştı.

Aksar, altyapı tesislerinin startını vererek çok güçlü bir akademik projelerle daha bir çok genç oyuncuların A takıma yükseleceğine inandığını söyledi. Aksar, altyapı koordinatörü Şenol Demir için de övgüler yağdırdı.

Maçın ardından bir açıklama yapan altyapı direktörü Şenol Demir de yönetime verdiği destek için teşekkür etti. Demir “Bize statta oynamamıza müsaade eden, bugün maçımızı seyrederek yanımızda olduğunu gösteren kulüp başkanımız Tarık Aksar’a, yöneticilerimize, idari sorumlumuz Zafer Severcan’a, A takım teknik direktörü Recep Uçar’a, menajer Ali Kemal’e ve maça gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi. Demir, Ümraniyespor’un aile ortamıyla örnek bir altyapıya sahip olduğunu söyledi. Demir, U 14 teknik heyetini de tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

YORUM YAZ