MENÜ

Ümraniyespor altyapısı Fatih İbradı'ya emanet

Son olarak 2021-2022 sezonunda Galatasaray Sportif ve İdari Koordinatör olarak görev alan Fatih İbradı, Ümraniyespor’un altyapı direktörü oldu.

Ümraniyespor altyapısı Fatih İbradı'ya emanet

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’un altyapı direktörü Fatih İbradı oldu. Ümraniyespor, yaptığı paylaşımla Fatih İbradı’nın altyapı direktörlüğü görevine getirildiğini resmen duyurdu.

Haberin Devamı

Ümraniyespor altyapısı Fatih İbradıya emanet

Fatih İbradı Kimdir?

1993-1994 sezonunda Galatasaray Futbol Akademisi’nde antrenör olarak göreve başladı. Futbol Akademisi Direktörlüğü dahil 17 yılı Futbol Akademisi ve 4 yılı profesyonel futbol şubesi olmak üzere 21 yıl Galatasaray Spor Kulübü’nde görev aldı. 1996 yılından itibaren Fatih Terim’in ekibinde çalışmaya başladı.

2009-2011 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nda Gençlik Geliştirme Müdürü görevinde ve 2013-2017 yılları arasında yine Türkiye Futbol Federasyonu’nda Fatih Terim’in Türkiye Futbol Direktörlüğü döneminde antrenör eğitimi, antrenör lisans kursları, futbol gelişim ligleri, kadın futbolu, çocuk futbolu, futsal ve plaj futbolu organizasyonlarından sorumlu Futbol Gelişim Direktörlüğü (FGD) Koordinatörü unvanıyla 2 dönem görev aldı.

Haberin Devamı

2019-2020 sezonunda Gaziantep FK’de Sportif Direktör unvanı ile görev aldı. 3 yıl Kazakistan’da futbol ve  sporcu sağlığı ile ilgili proje süreçleri yönetti.

Son olarak 2021-2022 sezonunda Galatasaray Spor Kulübü’nde Sportif ve İdari Koordinatör olarak görev aldı.

YORUM YAZ