MENÜ

Süper Lig'de beklenmedik ayrılık! Recep Uçar Ümraniyespor'dan ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor'da Teknik Direktör Recep Uçar, kulüple anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti ve kulüpten ayrıldı.

Süper Lig'de beklenmedik ayrılık! Recep Uçar Ümraniyespor'dan ayrıldı

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Ümraniyespor'da sıcak bir gelişme yaşandı. Kulübü Spor Toto 1.Lig'den Süper Lig'e çıkaran Recep Uçar ile yollar resmen ayrıldı. Ümraniyespor'dan yapılan resmi açıklama şöyle;

Haberin Devamı

Ümraniyespor'u tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıkartıp, "Ümraniyespor tarihinin en başarılı teknik direktörü" olarak kulüp tarihine adını altın harflerle kazıyan değerli teknik direktörümüz Sayın Recep Uçar, kulübümüz ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılmıştır. Sayın Recep Uçar'a emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Sportif direktörle de yollar ayrıldı

Ümraniyespor, Recep Uçar'ın ardından sportif direktör Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu ile de yolların ayrıldığını açıkladı. Ümraniyespor'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Ümraniyespor'un tarihinde ilk defa Süper Lig'e çıkma serüveninde Sportif Direktör olarak kulüp tarihine geçen değerli Sportif Direktörümüz Sayın Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Sayın Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu'na emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

YORUM YAZ