MENÜ

Ömür Aydın, Ümraniyespor Başkan adayı olduğunu açıkladı

Tarık Aksar'ın Ümraniyespor'da 4 yıldır sürdürdüğü görevinden istifa etmesinin ardından Ömür Aydın, İstanbul ekibine Başkan adayı olduğunu açıkladı.

Ömür Aydın, Ümraniyespor Başkan adayı olduğunu açıkladı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'da Tarık Aksar, 4 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevinden istifa etti. Bu gelişmenin ardından Ömür Aydın, İstanbul ekibinin başkanlığına talip oldu. Aydın, yaptığı açıklamayla yeni bir vizyon ve enerjiyle yolculuğa devam etme inancı içerisinde olduğunu vurguladı, başkan adaylığını duyurdu.

Haberin Devamı

Ömür Aydın'ın açıklaması şu şekilde:

Sevgili Ümraniyespor Camiası,

Uzun bir süredir kulübümüzün yönetim kurulunda görev yapmanın gururunu ve sorumluluğunu taşıdım. Bu süre içerisinde, Ümraniye Spor Kulübü'nün başarısı için el birliğiyle çalıştık ve önemli adımlar attık. Birlikte yol yürüdüğüm, büyük başarılara imza attığımız Başkanımız Sn. Tarık Aksar’a teşekkür ederim. Şimdi ise yeni bir vizyon ve enerjiyle yolculuğa devam etme inancı içerisindeyim.

Bugün, Ümraniye Spor Kulübü'nün geleceği için önemli bir kararın eşiğindeyiz. Alınan olağanüstü kongre kararıyla birlikte, Ümraniye Belediye Başkanımız Sn. İsmet Yıldırım’ın teveccüh ve tensipleriyle kulübümüzün yeni dönem başkanlık seçimlerine adaylığımı açıklamaya karar vermiş bulunmaktayım.

Haberin Devamı

Yeni dönemde, Ümraniye Spor Kulübü'nü daha da parlak günler bekliyor. Hep birlikte, başarılarına başarı katmak ve kulübümüzü Türk futbolunun en önemli temsilcilerinden biri haline getirmek için çalışacağız.

Desteklerinizi ve dualarınızı bekler, sizleri sevgiyle selamlarım.

Saygılarımla,
Ömür Aydın

YORUM YAZ