MENÜ

Mustafa Er: Mücadele etmeden, direnmeden teslim olmak yakışmıyor

Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olan ve TFF 1'inci Lig'e düşmesi kesinleşen Ümraniyespor'da teknik direktör Mustafa Er, "Mücadele etmeden, direnmeden teslim olmak yakışmıyor. Böyle olmaması gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Mustafa Er: Mücadele etmeden, direnmeden teslim olmak yakışmıyor

Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında Ümraniyespor sahasında MKE Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, bu sonuçla bitime 3 hafta kala TFF 1'inci Lig'e düştü. Karşılaşmanın ardından Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Mücadele etmeden, direnmeden teslim olmanın kendilerine yakışmadığını belirten Mustafa Er, "Son derece üzgünüz, maalesef. Bize yakışmayacak bir oyunla bitirdik. Oyun gücümüzü tamamen içeri katamadık. Sorgulaması gereken bir durum var. Düşme potasındaki bir takım böyle oynamamalı. Süreç içerisinde çok git, gel oldu. Herkesi inandırmak gerekiyor. Takımda ciddi problemler vardı. Süreç içerisinde feshedip giden, 'sakatım' diye oynamayan futbolcular oldu. Oyuncuları içeri katma anlamında çok problem yaşadık. Bu takım sezon başından beri üst üste kazanmamış, bunu başaramadık. Camiamızdan özür diliyorum. Ciddi problem var, bunu kabullenemiyorum. Mücadele etmeden, direnmeden teslim olmak yakışmıyor. Böyle olmaması gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ