MENÜ

Emre Demir, Ümraniyespor'da siftah yaptı!

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Ümraniyespor, Orduspor 1967 ile karşı karşıya geldi. Sezon başında Fenerbahçe'den Ümraniyespor'a kiralık olarak gönderilen genç futbolcu Emre Demir, attığı gol ile bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.

Emre Demir, Ümraniyespor'da siftah yaptı!

Ümraniyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Orduspor 1967'yi konuk etti. Fenerbahçe'den kiralık olarak Ümraniyespor'a transfer olan Emre Demir, bu sezonki ilk golünü kaydetti.

Haberin Devamı

İLK GOL GLUMAC'TAN

Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında gol perdesini Ümraniyespor açtı. İstanbul temsilcisinin tecrübeli futbolcusu Glumac, takımını öne geçiren golü kaydetti.

EMRE DEMİR SİFTAH YAPTI

Sezon başı Fenerbahçe'den kiralanan Emre Demir, Ümraniyespor'u 2-0 öne geçirdi. Genç futbolcu, 6. dakikada sahneye çıktı ve şık bir kafa golü kaydetti.

Emre Demir, Ümraniyesporda siftah yaptı

Emre Demir, bu sezon Ümraniyespor forması ile toplam 6 maça çıktı. 19 yaşındaki futbolcu söz konusu müsabakalarda 1 kez gol sevinci yaşarken 1 kez de asist performansı gösterdi.

GÖKAY KARŞILIK VERDİ, MELİH FARKI KORUDU

Müsabakanın 39. dakikasında Orduspor 1967, Gökay Eser ile farkı 1'e indirdi. Fakat 20 dakika sonra Melih Okutan karşılık verdi.

Emre Demir, Ümraniyesporda siftah yaptı

FARK AÇILDI

Haberin Devamı

Kritik maçın 67. dakikasında Batuhan Arıcı, Ümraniyespor'u 4-1 öne geçirdi. Farkı 4'e çıkaran isim ise 81'de Klonardis oldu.

Müsabakayı Ümraniyespor 5-1'lik skorla kazandı. Orduspor 1967 kupaya veda eden takım oldu.

Emre Demir, Ümraniyesporda siftah yaptı

YORUM YAZ