MENÜ

Ümit Şengül: Takdire şayan bir takımımız var

Giresunspor Teknik Direktörü Ümit Şengül, Boluspor maçının ardından sezon başında ciddi hedefler koyarak yola çıktıklarını, kurdukları yeni takımla iyi bir ritim yakaladıklarını anlattı.

Ümit Şengül: Takdire şayan bir takımımız var

TFF 1. Lig’in 21. haftasında Boluspor'a konuk olan Giresunspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Ümit Şengül, sezon başında ciddi hedefler koyarak yola çıktıklarını, kurdukları yeni takımla iyi bir ritim yakaladıklarını anlattı.

Haberin Devamı

Sahada canla başla mücadele eden oyuncularını tebrik eden Şengül, "İnanılmaz özveriyle oynuyorlar. İçeride ve dışarıda rakip ayırmadan aynı mücadeleyi, istek ve arzuyu sahaya yansıtıyorlar. Takdire şayan bir takımımız var. İnanılmaz mücadele ediyorlar." diye konuştu.

Bu galibiyetle önemli bir avantaj yakaladıklarını dile getiren Şengül, "Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada burada kazanmamız, bizim için bir kredi aslında. Kalan haftalarda da üzerine koyarak kazanmaya devam edeceğiz. Yaklaşık 10 maçtır kaybetmiyoruz, kazanarak devam ediyoruz. İnşallah kalan sürede de bunu devam ettirmeye çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Şengül, kazanma alışkanlıklarını ligin sonuna kadar götürmeye çalışacaklarını belirterek, Giresun halkının Süper Lig hayalini gerçekleştirmek istediklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ