MENÜ

Ümit Özat'tan Ali Koç açıklaması... ''Kimseye yalvarmam''

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve kaptanlarından Ümit Özat, FANATİK Instagram canlı yayınına konuk oldu. Bosna Hersek'in Celik Zenica takımını çalıştıran ünlü teknik adam adının Sarı - Lacviertli ekiple anılması yönünde ortaya atılan iddialara da açıklık getirdi.

Kariyerine teknik direktör olarak devam eden Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve kaptanı Ümit Özat, birçok konuda FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. Instagram canlı yayınımızın konuğu olan başarılı teknik adam, adının bir süredir teknik direktör arayışında olan Sarı - Lacivertli ekiple anılması yönündeki söylemlere açıklık getirdi. İşte Ümit Özat'ın açıklamaları:

Haberin Devamı

''Kamuoyu yaratmanın ya da gündem yaratmanın bir gereği yok. Benim öyle bir beklentim de yok. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin. Alnımızda ne yazıyorsa o olur ben buna inanıyorum. Bu olay çok gündeme getirildi. Şu bir gerçek ki işimiz bu. Eğer nasibimizde varsa bir gün olur. Bu olayı kişilere çok bağlamamak lazım. Kişiler her zaman gelip geçer. Bu durum benim için de öyle yöneticiler, başkanlar için de öyle. Benim hep söylediğim bir şey vardı: Hayalim var ama beklentim yok. Kimseye bu konuda yalvaracak halimde yok. Zaman neyi gösterir bilmiyorum.''

YORUM YAZ