MENÜ

Ümit Özat: Fenerbahçe'nin futbol aklı yok!

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Ümit Özat, FANATİK Instagram canlı yayın konuğu oldu. Bosna Hersek takımlarından Celik Zenica'da teknik direktörlük yapan Özat, Sarı - Lacivertli ekibin transfer politikasını eleştirdi.

Bosna Hersek'in Celik Zenica takımında teknik direktörlük yapan Fenerbahçe'nin eski kaptanı ve futbolcusu Ümit Özat, FANATİK Instagram canlı yayınının konuğu oldu. Yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan Özat, Sarı - Lacivertli ekibin transfer politikasına ve oyun tarzına yönelik eleştirilerde bulundu. İşte Özat'ın açıklamaları:

Haberin Devamı

BİR FUTBOL AKLI YOK!

''Fenerbahçe, iki senede 36 tane transfer yapmış. Fenerbahçe'nin bir futbol aklı yok. Bu olduğu zaman oturmuş düzeni olan Galatasaray gibi Başakşehir gibi takımlarla mücadele etmek gerçekten zorlaşıyor. Bugün bakıyorsunuz Fenerbahçe'nin santraforunun kaç golü var? 13 golü var. Alanyaspor'un santraforunun 18 golü var. Trabzonspor'un santraforunun 19 golü var. Yani Fenerbahçe'nin gol atan oyuncularına bakın bir de Fenerbahçe savunmasının yediği gol sayısına bakın. Fenerbahçe savunmasının yediği gol sayısı bugün şampiyonluğu kovalayan Başakşehir, Sivasspor ve Trabzonspor'dan daha fazla. Fenerbahçe'nin ön taraftaki oyuncularının ürettiği gol sayısı bu takımların ürettiklerinden daha az. Demek ki Vedat Muriç Rize'de de bu kadar gol atıyordu. Rize'de bu kadar gol atıyorsa Fenerbahçe'de daha fazla atması lazım. Bir dünya stoper transfer edilmiş Jailson stoper oynuyor. ''

YORUM YAZ