MENÜ

Ümit Davala: Beklediğimiz Galatasaray sahada değildi

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İstedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını belirten Davala, ''Bugün beklediğimiz Galatasaray sahada değildi. Bu kadar fazla top kaybı yapan Galatasaray beraberlikle ayrıldı, üzülüyoruz tabii ki.'' diye konuştu.

Ümit Davala: Beklediğimiz Galatasaray sahada değildi

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Galatasaray’ı ağırladı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Ümit Davala, karşılaşmayı değerlendirdi.

''Bugün beklediğimiz Galatasaray sahada değildi'' diyerek sözlerine başlayan Davala, ''Bu kadar fazla top kaybı yapan Galatasaray beraberlikle ayrıldı, üzülüyoruz tabii ki. 1 günlük antrenmanla sahaya çıkan yeni oyuncularımız var, uyum sorunu yaşadık. İlk yarıda istediğimiz oyunu sergileyemedik, ikinci yarıda biraz toparlandık ama olmadı.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Maçın hakemi Alper Ulusoy'u eleştiren genç hoca, ''Bir parantez de hakeme açmak istiyorum. Maçın sonuna 4 puan ekledi ama hakkı bu değildi, en az 6-7 dakikaydı. Zaten uzatmada da oyun durdu. 3. dakikanın 40. saniyesinde de oyunu bitirdi. Bilmiyorum acaba acelesi mi vardı? Sonuçta buradan 2 puan kaybıyla ayrılıyoruz.'' dedi.

YORUM YAZ