MENÜ

Uğurcan Çakır'dan flaş hareket

Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan Çakır bugün gerçekleşen antremanda adeta şov yaptı! Bordo-mavililerin idmanı sırasında forvet oyuncusu Ekuban ile iddialaşan başarılı eldiven, uzak mesafeden meşin yuvarlağı minyatür kaleyle buluştururken bu anlar Trabzonspor'un sosyal medya hesabından "Bir kaleciden daha fazlası" sözleriyle paylaşıldı.

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından 'Bir kaleciden daha fazlası Uğurcan Çakır' paylaşımını yaparak başarılı eldivenin yeteneklerini gözler önüne serdi. Paylaşılan videoda Ekuban ile Uğurcan Çakır, uzak mesafeden futbol topunu minyatür kaleyle buluşturmak için iddiaya girdi. İlk atışı deneyen Ekuban, meşin yuvarlağı minyatür kalenin uzağına gönderirken, kaleci Uğurcan Çakır ise yaptığı vuruşla teknik direktör Hüseyin Çimşir'in bakışları arasında topu minyatür kale ile buluşturmayı başardı. Sonrasında ise takım arkadaşları Uğurcan Çakır ile sevinç gösterisi yaptı.

Haberin Devamı

DEĞERİNİ KATLIYOR!

Uğurcan Çakır'In ayak hakimiyetini sergilediği videoda, yeni nesil kaleciler arasındaki en önemli şey olarak gösterilen oyun kurma becerisinin nasıl üst düzey olduğunu da göstermiş oldu. Uğurcan Çakır'ın peşinde başta İngiliz kulüpleri olmak üzere Avrupa takımlarının yer aldığı biliniyor.

YORUM YAZ