MENÜ

Uğurcan Çakır, Roma'nın radarında

İtalyan basını, Rui Patricio’yu isteyen Roma’nın kaleci listesinde Uğurcan Çakır’ında olduğunu yazdı. Haberde, Trabzonspor’un Milli eldiven için en az20milyon Euro talep ettiği vurgulandı.

Uğurcan Çakır, Roma'nın radarında

Trabzonspor’da en çok merak edilen konulardan biri Uğurcan Çakır’ın geleceği. Kariyerine Avrupa’da devam etmeyi hedefleyen Milli file bekçisi için Trabzonspor, 20 milyon Euro fiyat belirlemişti. Bugüne kadar pek çok kulübün yoklama yaptığı Uğurcan konusunda son olarak Roma devrede. İtalyan basını, Wolverhampton’ın kalecisi Rui Patricio ile görüşen Roma’nın listesinde Uğurcan’ın da olduğunu yazdı. Roma’nın teknik direktörü Jose Mourinho, daha önce Tottenham’ı çalıştırdığı dönemde Uğurcan Çakır için olumlu rapor vermişti. Çizme medyasında çıkan haberlerde, Trabzonspor’un 20 milyon Euro’nun altında bir rakama kalecisini satmayı düşünmediği vurgulandı.

Haberin Devamı

Patricio’yu alırlarsa...

Ruio Patricio için yaklaşık 15 milyon Euro’yu gözden çıkartan Roma, eğer Wolverhampton ile anlaşırsa, Uğurcan İngiliz ekibine de gidebilir. Çünkü Premier Lig temsilcisi, geçtiğimiz haftalarda Uğurcan’la alakalı menajerler aracılığıyla Trabzonspor’un kapısını çalmıştı.

YORUM YAZ