MENÜ

Ufak Tefek Cinayetler 39. Bölüm fragmanı! Katil kim?

Ufak Tefek Cinayetler 38. bölüm bu akşam yayınlandı. Twitter’da #iştekatil etiketiyle başlayan dizide Edip’i öldüren kişi belli oluyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde; tüm engellere rağmen Komiser Kemal Edip cinayetinde çözülmeyi sağlıyor. Pelin ile Emre arasında yaşananları öğrenen Burcu, Emre’yi kaybetmek istemiyor. Oya’nınsa derdi başından aşkın. Çünkü Merve tatilde bile onunla uğraşmaya devam ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler 39. Bölüm fragmanı! Katil kim?

Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümü yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler son bölümde; Cinayet silahı olduğu düşünülen şamdanın DNA sonuçları geliyor ama Edip'e dair bir şey bulunamıyor. Çünkü Merve ve Pelin şamdanları değiştiriyorlar. Ancak Komiser Kemal'in durmaya niyeti yok, düğümleri bir bir çözüyor. Ayrıca Oya, Deniz için yaptırılan babalık testini öğrenip çılgına dönüyor. Ama başa çıkması gereken bir konu daha var. O da Kerem ile hakkında çıkan dedikodu. Peki Ufak Tefek Cinayetler son bölümde başka neler yaşandı? Ufak Tefek Cinayetler dizisi 38. son bölümde neler yaşandığını haberimizden bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

UFAK TEFEK CİNAYETLER 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ufak Tefek Cinayetler 39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Babalık testini gören Oya çılgına dönüyor. Serhan'ın evine giden Oya kapıyı kırarcasına çalışıyor. Kimse açmayınca öfkesi katlanıyor. Komşular güvenlik çağırıyorlar ama Oya'nın durmaya niyeti yok kapıyı yumruklamaya devam ediyor. Serhan ise o sırada uçakta ve iş seyahatine çıkıyor.

YORUM YAZ